Сирну запіканку можна вважати універсальною стравою. Адже її основа - яйця і сир, а все інше залежить від польоту вашої фантазії, передають Патріоти України.
Візьміть інгредієнти:
- кисломолочний сир – 500 г
- молоко – 1/3 склянки
- манна крупа – 100 г
- вершкове масло – 50 г
- цукор – 150 г
- яйця – 2 шт.
- ванільний цукор – 1 пакетик
- родзинки – півсклянки
Приготування
- Ізюм замочіть в гарячій воді.
- Сир перетріть через сито (так його консистенція вийде однорідною та без грудочок).
- Додайте сюди збиті яйця, молоко, вершкове масло, цукор і ванільний цукор.
- Ретельно перемішайте.
- Ізюм промийте в холодній воді і всипте в нашу суміш.
- Додайте манну крупу і знову перемішайте.
- Дайте настоятися приблизно півгодини, щоб манна крупа змогла увібрати в себе рідину і збільшитися в об’ємі.
- Розігрійте духовку до 180 °C.
- Тісто вилийте в форму, змащену вершковим маслом і відправте запікатися на 40 хвилин.
- Готовій запіканці дайте охолонути.
Подавати можна з варенням або сметаною.
Смачного!
Дізнайтеся, що потрібно мати з собою, які документи оформити та як підготуватися до поїздки без зайвих хвилювань
. Подорожі — це не лише про емоції, а й про підготовку. Особливо, коли мова йде про перетин кордону. Навіть якщо ви вже не раз були за кор...
Коли шукаєш автомобіль для родини, список вимог чималий. Хочеться, щоб усім було зручно. Потрібен простір – і для пасажирів, і для нескінченних дитячих речей, велосипедів чи торбин. А ще дуже важливою є безпека, адже немає нічого ціннішого за життя та ...