Діти будуть у захваті! Просто змішайте ці три інгредієнти - і отримаєте ідеальні мильні бульбашки

Якщо ви хочете порадувати й здивувати своїх дітей, зробіть для них мильні бульбашки, що стрибають, як у цирковому шоу. Тим більше, що влаштувати таку розвагу простіше простого, передають Патріоти України.

Як приготувати мильні бульбашки

Ви можете легко приготувати бульбашки самостійно. Для цього потрібно лише вода і трохи рідини для миття посуду. Але якщо додати ще один інгредієнт, можна отримати незвичайні мильні бульбашки, що стрибають.

Змішайте воду з гліцерином у співвідношенні 1:10, додайте рідину для миття посуду або рідке мило. Завдяки гліцерину бульбашки будуть виходити особливо великими й триматися у повітрі довше, ніж зазвичай. Перед використанням суміш можна потримати у холодильнику. Так зникне зайва піна.

Як приготувати мильні бульбашки, що "стрибають"

Ці незвичайні мильні бульбашки точно не залишать дитину байдужою. Для приготування потрібна соломинка, рідина для миття посуду, вода та цукор.

Кінчик соломинки для коктейлів розріжте на чотири частини. Візьміть невелику миску і влийте в неї 1 столову ложку рідини для миття посуду, 4 столові ложки води та додайте 2 чайні ложки цукрової пудри. Все ретельно перемішайте. Зануріть соломинку розрізаним кінчиком у рідину, а потім надуйте бульбашку.

Родина оцінить! Картопляна піца на сковороді - смачний альтернативний варіант страви

четвер, 9 травень 2024, 8:14

Ви любите піцу. Звичайно, хто ж її не любить. Пропонуємо один з варіантів приготування смачної піци на сковороді. Жодного шматочка тіста. Читайте деталі далі у статті. Для приготування вам потрібні наступні компоненти:. З картоплі потрібно зробити пюре...

А ви це знали? Чи безпечно їсти страви прямо з холодильника

четвер, 9 травень 2024, 7:30

Холодні страви прямо з холодильника - не найприємніша їжа для людини. Справа не тільки в смакових якостях, але і в користі для організму. Ми зібрали для вас інформацію, чи можна їсти охолоджену їжу. Дізнайтеся, чому їжа з холодильника може бути не найк...