Ватрушки - це відкриті круглі коржі з начинкою. Рецепт цих булочок популярний в кухні східнослов'янських народів. Якщо ви не вирішили, чим порадувати близьких, то рекомендуємо звернути увагу на рецепт ватрушек з сиром та яйцем, зазначають Патріоти України.
Крок 1. У глибокій ємності змішайте всі інгредієнти для приготування тіста.
Крок 2. З тіста сформуйте ватрушки з бортиками та відправте випікатися в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 3. У готові ватрушки потрібно покласти начинку та знову відправити в духовку на 3 хвилини до розплавлення сиру. Ватрушки з сиром готові! Смачного!
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...