Ватрушки - це відкриті круглі коржі з начинкою. Рецепт цих булочок популярний в кухні східнослов'янських народів. Якщо ви не вирішили, чим порадувати близьких, то рекомендуємо звернути увагу на рецепт ватрушек з сиром та яйцем, зазначають Патріоти України.
Крок 1. У глибокій ємності змішайте всі інгредієнти для приготування тіста.
Крок 2. З тіста сформуйте ватрушки з бортиками та відправте випікатися в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 3. У готові ватрушки потрібно покласти начинку та знову відправити в духовку на 3 хвилини до розплавлення сиру. Ватрушки з сиром готові! Смачного!
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Після застосування нового парфуму відчуваєте не лише аромат, а й головний біль? Річ у тому, що парфуми та інші різкі запахи справді можуть провокувати неприємні симптоми та навіть напади мігрені, передають Патріоти України. У декого може бути підвищена...