Ватрушки - це відкриті круглі коржі з начинкою. Рецепт цих булочок популярний в кухні східнослов'янських народів. Якщо ви не вирішили, чим порадувати близьких, то рекомендуємо звернути увагу на рецепт ватрушек з сиром та яйцем, зазначають Патріоти України.
Крок 1. У глибокій ємності змішайте всі інгредієнти для приготування тіста.
Крок 2. З тіста сформуйте ватрушки з бортиками та відправте випікатися в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 3. У готові ватрушки потрібно покласти начинку та знову відправити в духовку на 3 хвилини до розплавлення сиру. Ватрушки з сиром готові! Смачного!
Більшість водіїв не підозрюють, що їх стиль водіння може суттєво впливати на витрату пального. Використовуючи ці прості методи економного кермування, ви можете скоротити витрати пального та викиди CO₂ до 25%, передають Патріоти України. Плавне прискоре...
Відмова від цукру дає помітні результати вже через два тижні. Зникає набряклість, зменшуються припухлості під очима, а фігура стає стрункішою завдяки зменшенню жиру в печінці, передають Патріоти України. Крім того, покращується стан шкіри: менше акне т...