Ватрушки - це відкриті круглі коржі з начинкою. Рецепт цих булочок популярний в кухні східнослов'янських народів. Якщо ви не вирішили, чим порадувати близьких, то рекомендуємо звернути увагу на рецепт ватрушек з сиром та яйцем, зазначають Патріоти України.
Крок 1. У глибокій ємності змішайте всі інгредієнти для приготування тіста.
Крок 2. З тіста сформуйте ватрушки з бортиками та відправте випікатися в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 3. У готові ватрушки потрібно покласти начинку та знову відправити в духовку на 3 хвилини до розплавлення сиру. Ватрушки з сиром готові! Смачного!
Вам здається, що ви чудова людина? Можливо, оточення думає інакше! Простий тест допоможе дізнатися, які ваші риси викликають відторгнення у інших. Просто оберіть улюблений фрукт - і дізнайтеся правду, яка вас може здивувати або навіть шокувати, передаю...
Кожна жінка мріє про ідеальну домівку - стильну, затишну та доглянуту. Але, як попереджають експерти, намагання прикрасити квартиру іноді лише погіршують ситуацію. Дизайнер інтер’єрів Даніель Уфланд назвав три речі, які негайно варто прибрати з дому, я...