Діти будуть у захваті! Сосиски в тісті з сиром - оригінальний рецепт, що під силу всім

Швидкий, легкий та надзвичайно смачний рецепт сосисок в тісті з додаванням твердого сиру можна як давати діткам в школу, так і брати з собою на роботу, передають Патріоти України.

Улюблена сосиска в тісті полюбилася нам ще зі шкільних років. Така апетитна, в пухкому дріжджовому тісті – смакота!

Єлизавета Глінська підготувала рецепт сосисок в тоненькому тісті Філо та з додаванням сиру. Ми впевнені, що цей рецепт стане вашим улюбленим, а діти будуть в захваті від власноруч приготованих вами смаколиків.

Сосиски в тісті можна готувати й без твердого сиру, але з ним вони набагато смачніші. На приготування швидкої закуски вам необхідно мінімум часу, а до процесу можна залучити ваших дітей.

Як приготувати сосиску в тонкому тісті

  1. Натріть твердий сир на грубій тертці. В окремій мисці збийте яйця виделкою та додайте трішки солі.
  2. Заздалегідь розморожене тісто Філо розріжте на 6 квадратиків, кожен з них змажте яєчною масою. Те саме зробіть і з іншим листом тіста.
  3. Викладіть натертий сир на тісто, на край викладіть сосиску та закрутіть в трубочку.
  4. Обкачайте сосиску в тісті в яєчній масі та викладіть на деко.
  5. Випікайте сосиски в тісті в духовці до золотистої скоринки та готовності тіста. Смачного!

Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...

Психологічний тест! Що тривожить вас прямо зараз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:12

Наша підсвідомість звикла ховати нашу тривогу в дальню шухляду, щоб ми не відчували стрес і спокійно жили далі. Однак часом такі хованки тільки псують життя, тому що виявити, яка проблема вас турбує, практично неможливо, передають Патріоти України. Якщ...