Діти їх просто обожнюють! Пишні оладки без цукру, які завжди виходять вдалими

Вранці завжди хочеться приготувати швидко смачну та корисну їжу, яка дасть енергії на кілька годин, але не завжди є для цього час. Експерти рекомендують їсти на сніданок завжди ситну, білкову їжу та обов'язково овочі, каші, фрукти особливо зараз - в осінній період, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Кефір теплий – 250 мл
  • Цукор ванільний – 10 г
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Яйця – 1 шт.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Яблука – 2 шт.
  • В'ялена журавлина – 20 г
  • Кориця – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Насамперед добре підігрійте кефір, додайте просіяне борошно, ванільний цукор, сіль та добре перемішайте й дайте йому трохи постояти.
  2. Збийте добре яйце й додайте в тісто, після всипте соду, добре розподіліть її по всьому тісту й добре вимішайте.
  3. Помийте яблука, видаліть серцевину та наріжте тонкими слайсами.
  4. Розігрійте сковороду, налийте олію, ложкою викладіть тісто, яблука обваляйте в корицій покладіть зверху, в центр – журавлину.
  5. Оладки добре обсмажте з двох боків, накрийте кришкою на кілька хвилин, щоб яблуко стало м'яким.
  6. Перекладіть на паперовий рушник, щоб стік жир.

Їсти страву найкраще гарячою, можна додати рідкий мед.


Щоб не розізлити Вогняного Коня! Ось що не можна ставити на новорічний стіл

неділя, 21 грудень 2025, 13:10

Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...

Варто знати! Скільки може зберігатись кутя і чи можна її викидати

неділя, 21 грудень 2025, 12:30

Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...