Діти їх просто обожнюють! Пишні оладки без цукру, які завжди виходять вдалими

Вранці завжди хочеться приготувати швидко смачну та корисну їжу, яка дасть енергії на кілька годин, але не завжди є для цього час. Експерти рекомендують їсти на сніданок завжди ситну, білкову їжу та обов'язково овочі, каші, фрукти особливо зараз - в осінній період, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Кефір теплий – 250 мл
  • Цукор ванільний – 10 г
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Яйця – 1 шт.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Яблука – 2 шт.
  • В'ялена журавлина – 20 г
  • Кориця – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Насамперед добре підігрійте кефір, додайте просіяне борошно, ванільний цукор, сіль та добре перемішайте й дайте йому трохи постояти.
  2. Збийте добре яйце й додайте в тісто, після всипте соду, добре розподіліть її по всьому тісту й добре вимішайте.
  3. Помийте яблука, видаліть серцевину та наріжте тонкими слайсами.
  4. Розігрійте сковороду, налийте олію, ложкою викладіть тісто, яблука обваляйте в корицій покладіть зверху, в центр – журавлину.
  5. Оладки добре обсмажте з двох боків, накрийте кришкою на кілька хвилин, щоб яблуко стало м'яким.
  6. Перекладіть на паперовий рушник, щоб стік жир.

Їсти страву найкраще гарячою, можна додати рідкий мед.


З архіву ПУ. Будьте обережні! Продукти, які категорично не можна гріти в мікрохвильовці

неділя, 5 грудень 2021, 23:30

Така їжа перетворюється на отруту. Багато людей навіть не здогадуються про те, що деякі продукти харчування категорично не можна гріти у мікрохвильовій печі. І на це є відразу кілька причин, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ. По-п...

Хіти тижня. Найпростіший рецепт здобних рогаликів c повидлом з дріжджового тіста - буде дуже смачно

неділя, 5 грудень 2021, 21:00

Навіть чекати не треба, поки тісто зійде, зазначають Патріоти України. Просіваємо в миску нашу муку, в миску з борошном кидаємо дріжджі і все це змішуємо. Далі нам знадобиться велика терка. Нам потрібно натерти масло на даній тертці, і розімнути все це...