Діти оцінять! Як приготувати домашні глазуровані сирки

Глазуровані сирки - улюблений десерт не тільки дітей, а й дорослих. І звичайно, краще споживати ті, які виготовлені власноруч. Продуктів для їх приготування потрібно не дуже багато, а виходу смакоти буде достатньо, передають Патріоти України.

Подробиці

Приготуйте:
Сир домашній – 300 г
Вершкове масло – 30 г
Ванільний цукор – 1 пакет
Цукрова пудра – 30 г
Повидло або варення – 2 ст. л.
Цукор – 1 ч. л.
Крохмаль кукурудзяний – 5 г
Лимонний сік – 1 ч. л.
Вода – 1 ст. л.
Молочний шоколад – 200 г
Олія рафінована – 35 г

Блендером збиваємо кисломолочний сир і м’яке вершкове масло, цукрову пудру й ваніль. Суміш перекладаємо в кондитерський мішок, який з успіхом може замінити целофановий пакет із відрізаним кутиком.

Тим часом готуємо начинку: ягідне желе, варення чи повидло змішуємо з цукром, крохмалем, лимонним соком і водою і варимо до загустіння (1-2 хв). Даємо остигнути і також кладемо в кондитерський мішок.

Розстеляємо харчову плівку і видавлюємо з кондитерського мішка дві смужки сиру, зверху посередині одну смужку начинки і знову дві смужки сиру. Формуємо качалочки, які кладемо в морозилку.

Розтоплюємо шоколад з олією. Виймаємо з морозильної камери примерзлі сирки, всовуємо шпажки і опускаємо в рідкий шоколад. Виймаємо на пергамент і кладемо в холодильник.

Переможці холестерину: як таблетки змінюють ваше здоров'я

вівторок, 21 травень 2024, 18:02

Коли мова йде про здоров'я серця, боротьба з високим рівнем холестерину стає однією з ключових складових. Та що робити, якщо здоровий спосіб життя не допомагає досягти нормального рівня? Одним із найефективніших методів контролю холестерину є таблетки,...

Бережіться! ТОП-3 невідворотні наслідки від надмірного вживання солі

вівторок, 21 травень 2024, 17:09

Попри сформовану думку, сама по собі сіль, а точніше хлорид натрію, не становить небезпеки для організму, а, навпаки, грає важливу роль у його роботі. . Без солі неможливий нормальний баланс рідини в організмі, до того ж вона регулює кров’яний тиск та ...