Діти точно оцінять! Як приготувати смачну картоплю фрі на сковорідці

Картопля фрі є однією з найулюбленіших страв у ресторанах швидкого харчування: перед нею важко встояти як дітям, так і дорослим, передають Патріоти України.

Навіть любителі здорової їжі хочуть іноді порадувати себе смачною шкідливістю. Однак коштує таке задоволення недешево: за маленьку порцію доведеться викласти стільки ж, як за кілька кілограмів свіжої картоплі відмінної якості.

Подробиці

Є один простий рецепт, який дозволить вам насолодитися цією стравою вдома, навіть у тому випадку, якщо у вас немає спеціального пристосування – фритюрниці.

Які продукти нам знадобляться:

  • якісна картопля середніх розмірів (7 штук);
  • оливкова олія (або рослинна, але без запаху);
  • сіль.

Як готувати:

Картоплю нарізати соломкою – такої ж форми, як ви звикли бачити.

Потім варто ретельно позбутися зайвої вологи (з допомогою паперового рушника).

Після цього добре розігрійте сковороду і не шкодуючи додайте масла. Щоб картопля вийшла ідеальною, олія має бути дуже гарячою.

Потім порційно просмажуйте картоплю. Після за допомогою паперового рушника приберіть надлишок олії та додайте сіль.

Картопля фрі готова.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...