Діти точно оцінять! Як приготувати сирні пончики в духовці за 35 хвилин

Приготуйте смачні та ніжні сирні пончики, які стануть відмінним перекусом або смаколиком до чаю. Вам знадобиться всього 35 хвилин, щоб потім насолоджуватися смаком, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 1 яйце
  • 2 ст. л. цукру
  • 10 г ванільного
  • 1 ст. л. олії або вершкового масла
  • 1 ст. л. сметани
  • 250 г кисломолочного сиру
  • 200 г борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • молоко, щоб змастити пончики

Приготування:

Візьміть глибоку миску й змішайте яйця з цукром та ванільним цукром, додайте сіль й добре перемішайте. Після цього додайте олію, сметану й знову перемішайте. Потім покладіть у суміш кисломолочний сир, розімніть вінчиком.

Просійте до маси борошно, додайте розпушувач й замісіть тісто, щоб не липло до рук. Скачайте з тіста довгу ковбаску, розділіть на 12 частин. Кожну частину скачайте в кульку, примніть її, видушіть серединку, щоб вийшов бублик.

Викладіть на деко, застелене пергаментом, змажте пончики жовтком з молоком. Випікайте у духовці протягом 25 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!

Будуть як нові! Як швидко почистити прикраси із срібла

субота, 22 листопад 2025, 13:08

Ви купуєте срібні прикраси чи столове приладдя, тому що вони мають гарний вигляд, але з часом ці предмети втрачають блиск. Абсолютно нормально, що вони починають чорніти, і вам просто потрібно якось позбутися цього потьмяніння. Звичайно, є спеціальні з...

А ви це знали? Кому не можна їсти сало

субота, 22 листопад 2025, 12:45

Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України. Так, про сало потрібно забути люд...