Діти точно оцінять! Як приготувати желейних ведмедиків з кока-коли - лайфхак

Кожен з нас напевно хоч раз в житті пробував желейні цукерки з супермаркету. Вони бувають з різними смаками - фруктові, ягідні і навіть зі смаком кока-коли. Хочемо запропонувати приготувати желейні ведмедики зі смаком цього дивовижного напою, передають Патріоти України.

Для формування використовуємо формочку з Алі-експрес розміром 14 на 20 з дрібними осередками. Розмір кожного осередку становить 18 мм на 10 мм, тому інгредієнтів використовується дуже мало. Відкоректуйте кількість інгредієнтів відповідно до розміру вашої форми.

Як приготувати желейних ведмедиків з кока-коли


Складові
Для приготування ведмедиків 9 (1 планшетка) необхідно:

- 100 мл кока-коли;
- 1 ч. л. цукрового піску;
- 1 ст. ложка желатину.

Приготування ведмедиків


1. Замочуємо желатин в окремій мисочці з кока-колою.

2. У решту кока-коли додаємо цукровий пісок і прогріваємо на повільному вогні, в неї ж додаємо набряклий желатин. У мене желатин швидкорозчинний, тому він швидко розійдеться в теплій воді.

3. Для зручності заповнення форм можна використовувати піпетки або одноразовий шприц. Наповнюємо желейним розчином осередки в формочках. Перед наповненням не забудьте покласти форму на дошку або якусь тверду поверхню.

4. Прибираємо формочку з цукерками в морозильну камеру. Це необхідно для того, щоб легко витягти готові цукерки з форми.
Цукерки будуть готові вже через 1-2 години. Витягуємо форму з морозильної камери і викладаємо Желейки на тарілку.
Ось такі милі ведмедики у мене вийшли.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...