Рецепт живчика з яблук на зиму шукають багато господинь, бо напій виходить на славу. І діти, і дорослі в захваті від його смаку на аромату, передають Патріоти України.
Цей напій дійсно нагадує купований Живчик, але ж він повністю натуральний. Відчуваєте різницю?!
Живчик з яблук не лише смачний, але й багатий на вітаміни, які підтримуватимуть ваш імунітет протягом усієї зими.
Отже, як приготувати живчик з яблук на зиму покроково – читайте в матеріалі.
Живчик з яблук в домашніх умовах готується дуже просто. І що дуже класно та швидко – яблука чистити не треба.
Замість лимонів можна взяти 3 апельсини та, за бажанням, додати гілочки свіжої м’яти. Для додаткового аромату можна додати спеції, такі як кориця, гвоздика або імбир. Робити це треба під час варіння яблук.
Якщо у вас немає лимона, замініть його на лимонну кислоту. На запропоновану кількість інгредієнтів візьміть 1-1,5 ч. л.
Це найкращий рецепт живчика з яблук на зиму. Зберігайте банки з напоєм у прохолодному темному місці. Після відкриття зберігайте напій у холодильнику і вживайте протягом 3-4 діб. Смачного!
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...