
Нагетси є однією з найпопулярніших і найсмачніших страв, які можна зустріти в ресторанах швидкого харчування. Особливо їх полюбляють діти.
Однак такий спосіб приготування корисним не назвеш: всім відомо про те, що при високих температурах олія перетворюється на канцероген.
Тому дбайливі мами обирають правильніші способи приготування, щоб зберегти цінні речовини в страві.
Які продукти потрібні для рецепту:
Як готувати:
Філе необхідно подрібнити на невеликі порційні шматочки, які ми звикли бачити в ресторанах швидкого харчування. Потім вибирайте зручну миску і відправляйте в неї нагетси, йогурт, сіль та вибрані прянощі, перемішайте та залиште на півгодини.
Після кожен шматочок паніруємо в вівсяних висівках.
У мультиварці варто вибрати режим “випічка” та готувати смачні та корисні нагетси всього 25 хвилин.
Ідеально подавати з натуральним соусом, свіжими овочами чи відвареною картоплею.
Що ви побачили першим на зображенні - лева чи тигра? Цей простий психологічний тест ненав’язливо показує, як ви сприймаєте світ і які риси вашого характеру домінують. Головне - відповідайте швидко. Перша асоціація найточніше передає те, що відбувається...
Щоденне прання є невід’ємною частиною побуту сучасної людини, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Багато людей продовжують за звичкою використовувати високотемпературні режими, зокрема 40°C, не підозрюючи, що цим самим вони скорочують термі...