Нагетси є однією з найпопулярніших і найсмачніших страв, які можна зустріти в ресторанах швидкого харчування. Особливо їх полюбляють діти.
Однак такий спосіб приготування корисним не назвеш: всім відомо про те, що при високих температурах олія перетворюється на канцероген.
Тому дбайливі мами обирають правильніші способи приготування, щоб зберегти цінні речовини в страві.
Які продукти потрібні для рецепту:
Як готувати:
Філе необхідно подрібнити на невеликі порційні шматочки, які ми звикли бачити в ресторанах швидкого харчування. Потім вибирайте зручну миску і відправляйте в неї нагетси, йогурт, сіль та вибрані прянощі, перемішайте та залиште на півгодини.
Після кожен шматочок паніруємо в вівсяних висівках.
У мультиварці варто вибрати режим “випічка” та готувати смачні та корисні нагетси всього 25 хвилин.
Ідеально подавати з натуральним соусом, свіжими овочами чи відвареною картоплею.
Відомий кінолог назвав одну популярну породу, яку він не рекомендував би для гамірних сімей, і це викликало невеликий ажіотаж в інтернеті, передають Патріоти України. Собачий біхевіорист Вілл Атертон, який має понад 900 000 підписників у TikTok, регуля...
Кава – це не просто напій, а й маленький ритуал, з якого для багатьох починається день, передають Патріоти України. Проте приготування вдома часто не приносить очікуваного результату: напій виходить надто гірким, слабким або позбавленим характерного ар...