Нагетси є однією з найпопулярніших і найсмачніших страв, які можна зустріти в ресторанах швидкого харчування. Особливо їх полюбляють діти.
Однак такий спосіб приготування корисним не назвеш: всім відомо про те, що при високих температурах олія перетворюється на канцероген.
Тому дбайливі мами обирають правильніші способи приготування, щоб зберегти цінні речовини в страві.
Які продукти потрібні для рецепту:
Як готувати:
Філе необхідно подрібнити на невеликі порційні шматочки, які ми звикли бачити в ресторанах швидкого харчування. Потім вибирайте зручну миску і відправляйте в неї нагетси, йогурт, сіль та вибрані прянощі, перемішайте та залиште на півгодини.
Після кожен шматочок паніруємо в вівсяних висівках.
У мультиварці варто вибрати режим “випічка” та готувати смачні та корисні нагетси всього 25 хвилин.
Ідеально подавати з натуральним соусом, свіжими овочами чи відвареною картоплею.
На ринку дров довгі роки домінують популярні породи, такі як бук та граб. Вони славляться високою теплотворною здатністю та тривалим горінням, проте ціна за кубометр часто б’є по кишені. Але існує менш відома, але не менш ефективна альтернатива - гороб...
Хоча всі собаки милі та чарівні, двоє британських ветеринарів стали вірусними, поділившись породами, яких вони особисто ніколи б не тримали вдома. Їхні причини можуть вас здивувати, передають Патріоти України. 1. Німецька вівчарка Попри розум та відда...