Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають Патріоти України.
Багато хто вибирає найпростіший і найдемократичніший спосіб варіння – на підсоленій воді. Але й смак таких пельменів не буде таким яскравим та вражаючим.
Навіть звичайний овочевий бульйон може перетворити страву до невпізнанності, надаючи тісту приємного відтінку смаку.
А ось курячий або м’ясний бульйон перетворюють звичайні пельмені на справжній кулінарний шедевр.
Пельмені люблять наявність вільного простору під час варіння, тому не варто готувати велику порцію у маленькій каструлі.
На півкіло пельменів рекомендується брати щонайменше 1,5 літрів води чи бульйону.
Спочатку в каструлю вливається необхідна кількість води чи бульйону. Після вводиться лавровий лист, прянощі та сіль.
Потім треба дочекатися, коли рідина закипить. Тільки після цього можна всипати пельмені.
Після 40 років багато людей починають звертати більше уваги на своє здоров'я та фізичну форму. З віком організм трансформується, а процеси обміну речовин сповільнюються, тому маса тіла може різко збільшитися, передають Патріоти України. ЛікарУляна Верн...
Водіям в Україні категорично заборонено перетинати суцільну лінію розмітки, адже це прямо суперечить правилам дорожнього руху (ПДР). Про це повідомляє видання «Новини Ю», передають Патріоти України. За порушення цієї норми водію загрожує штраф у розмір...