Приготувати омлет може навіть людина, яка ніколи не цікавилася кулінарією, але не у всіх виходить по-справжньому смачна і пишна страва. Існує п’ять неочевидних правил приготування омлету, дотримуючись яких, цю страву зможуть приготувати навіть новачки, передають Патріоти України.
На кожен стакан молока (250 мл) припадає чотири яйця. Таке співвідношення зберігається при приготуванні класичного омлету.
На одне яйце виділяють 1/2 ст. л. борошна. Така консистенція дозволяє приготувати ніжний омлет, який не розвалюється.
Тісто для омлету не збивають. Добре перемішують вінчиком або виделкою, але не намагаються отримати високу піну.
Тісто для омлету вливається в добре розігріту сковорідку. Обсмажити його потрібно в невеликій кількості олії, змащуючи бокові частини сковорідки. Вогонь вибирають помірний.
Висока сковорідка або форма для випікання, куди наливається тісто для омлету, є однією з причин висоти страви.
Омлет любить “відпочивати” в теплі. Якщо його готують під кришкою, то відкривають не відразу. Зачекайте близько 3-5 хвилин. Зніміть з вогню і почекайте, поки він трохи охолоне. При різкій зміні температури будь-який омлет падає.
Міжнародна виставка споживчої електроніки (СES) у США традиційно задає тренди в побутовій техніці на весь рік, і в 2025-му вона піднесла багато сюрпризів. Сайт Tom's Guide у своїй статті оцінив найприкметніші тенденції у сфері телевізорів і передбачив,...
Айфон — не просто смартфон, а й частина вашого стилю та особистості. Це якісні та довговічні пристрої, виготовлені з надійних та міцних матеріалів, але навіть вони потребують додаткового захисту. Ви можете придбати оригінальні чохли для Айфона, які точ...