Гречаники - відмінна страва як для обіду, так і для вечері. Їх можна приготувати навіть із гречки, що залишилася. Достатньо перебити її блендером або пропустити через м'ясорубку, а далі все за рецептом передають Патріоти України.
Щоб приготувати гречаники дієтично, додайте курячого фаршу, а щоб вони були калорійніші – свинячого. Сформовані гречаники можна приготувати як в духовці, так і на сковорідці. Смак буде відмінним!
Рецепт гречаників
Час: 80 хвилин
Порції: 4
Приготування:
Залийте гречку водою в пропорції 1:2 та доведіть до кипіння. Зменште вогонь та варіть її до готовності протягом 20 хвилин.
До готової каші додайте вершкове масло та перемішайте.
Наріжте цибулю дрібними кубиками та обсмажте на олії.
Гречану кашу пропустіть через м'ясорубку або перебийте блендером до однорідної маси.
Змішайте гречку з курячим фаршем та цибулею, вибийте яйця та перемішайте. Додайте спецій на ваш смак.
Змочіть руки у воді та сформуйте гречаники – невеликі котлети.
Запаніруйте їх в борошні та обсмажте на розігрітій сковорідці по 7 – 8 хвилин з кожного боку.
Ви любите гостру їжу? Відповідь на це питання — один із найкращих лакмусових папірців у кулінарному світі. Як виявилося, є причина, чому ви віддаєте перевагу такій їжі. Що відбувається з нашим організмом і звідки такі уподобання, розповідає Eat This No...
Мурахи в будинку — поширена проблема, особливо навесні і влітку. Перш ніж потягнутися до хімікатів, дізнайтеся про природні методи відлякування мурах, пише видання Deccoria, передають Патріоти України. Оцет — один з найефективніших природних засобів ві...