Гречаники - відмінна страва як для обіду, так і для вечері. Їх можна приготувати навіть із гречки, що залишилася. Достатньо перебити її блендером або пропустити через м'ясорубку, а далі все за рецептом передають Патріоти України.
Щоб приготувати гречаники дієтично, додайте курячого фаршу, а щоб вони були калорійніші – свинячого. Сформовані гречаники можна приготувати як в духовці, так і на сковорідці. Смак буде відмінним!
Рецепт гречаників
Час: 80 хвилин
Порції: 4
Приготування:
Залийте гречку водою в пропорції 1:2 та доведіть до кипіння. Зменште вогонь та варіть її до готовності протягом 20 хвилин.
До готової каші додайте вершкове масло та перемішайте.
Наріжте цибулю дрібними кубиками та обсмажте на олії.
Гречану кашу пропустіть через м'ясорубку або перебийте блендером до однорідної маси.
Змішайте гречку з курячим фаршем та цибулею, вибийте яйця та перемішайте. Додайте спецій на ваш смак.
Змочіть руки у воді та сформуйте гречаники – невеликі котлети.
Запаніруйте їх в борошні та обсмажте на розігрітій сковорідці по 7 – 8 хвилин з кожного боку.
Щоб тримати сантехніку завжди у чистому, майже новому, стані є безліч засобів, як від промислових виробників, так й від людей, які займаються прибиранням професійно, але використовують природні матеріали та неагресивні засоби чищення. Так експерти клін...
Насправді, невеликі коливання маси тіла – це цілком природне і фізіологічне явище. Воно не є свідченням провалу чи регресу. Вага змінюється щодня під впливом десятків чинників – від вмісту води в організмі до стану травлення чи інтенсивності фізичних н...