Дізнайтесь, яка ви тварина за датою народження, і що вона розкаже про ваш характер

У кожної людини є тварина-покровитель, яка захищає її, допомагає та охороняє. Але, крім цього, тотемна тварина наділяє людину особливими якостями та властивостями характеру. Цей гороскоп розповість про ваш характер за тим, яке тварина вам опікується, передають Патріоти України.

Собака
1–3 квітня, 15–20 червня, 10–15 липня, 28–30 вересня, 1–16 грудня

Ви дуже віддана і добросердна людина. Навколишні знають, що вам можна довіряти і покластися на вас у будь-якому питанні. Ви абсолютно чесні та щирі, відповідальні та працьовиті. Ви скромна і проста людина, яка не любить нікому завдавати клопоту. У вас гарний смак у одязі, ви любите поповнювати свій гардероб новими речами. У вас не так багато друзів, але всі вони надійні та перевірені часом люди.

Миша
10-28 січня, 16-23 березня, 15-26 квітня, 1-3 червня, 1-9 липня, 16-25 серпня

У дитинстві ви були бешкетною і неслухняною дитиною, але навіть з часом чортики у ваших очах нікуди не зникли. Саме це і робить вас такими милим та привабливим для всіх. Ви дуже цікава людина. Не дивно, що люди шукають вашої компанії. Ваше слабке місце – ранимість та зайва чутливість.

Лев
25-31 січня, 13-15 березня, 22-31 травня, 1-16 листопада

На відміну від вашої тварини-покровителя, ви дуже добра і миролюбна людина. Вважаєте за краще уникати конфліктних ситуацій, не любите довго сидіти на одному місці. Ви природжений лідер, але при цьому вмієте бути тактовним і водночас вимогливим. Ви дуже любите бути в центрі уваги, отримувати компліменти та щедро відповідати тим самим.

Кіт
1–5 лютого, 24–31 березня, 25–30 червня, 27–31 липня, 15–27 вересня, 17–30 листопада

Ви неймовірно приваблива людина. Навіть володіючи пересічною зовнішністю, ви вмієте випромінювати особливий шарм, який приваблює людей. Ви буваєте дещо сором’язливими і потайливими, вмієте дотепно відповісти і до місця пожартувати. Люди почуваються дуже легко і невимушено у вашій компанії, але самим вам час від часу необхідно побути в тиші наодинці із собою. Ви дуже ретельно обираєте друзів.

Черепаха
15-21 лютого, 27-30 квітня, 4-14 червня, 26-31 серпня

Ви дуже високоморальна людина. Найбільше ви цінуєте спокій, мир та затишок. Ви не вмієте довго тримати зла, і це приваблює людей. Ви ніколи не пліткуєте, не схильні виявляти егоїзм. Ви з тих унікальних людей, які вміють віддавати, нічого не чекаючи натомість.

Голуб
6–14 лютого, 14–21 травня, 16–26 липня, 1–14 вересня, 26–31 вересня

Ви оптиміст. Яким би не було ваше оточення, ви залишаєтеся вірними собі. Ви привітна, дбайлива і компанійська людина. Вам не подобається лицемірство, тому двоособистих людей ви визначаєте з першого погляду і намагаєтеся триматися від таких подалі. Ви дуже методичні та організовані у своїй роботі. Безлад і метушня не здатні охопити вас з головою, на відміну від почуттів. Але ви й самі знаєте, наскільки ви швидко закохуєтесь.

Пантера
22-28 лютого, 4-14 квітня, 28-31 жовтня

Ви – людина-загадка. Навіть якщо ви екстраверт і душа компанії, навряд чи багато хто з вашого оточення знає вас досить глибоко. Ви з тих, про кого кажуть «собі на думці». Вами неможливо маніпулювати і дуже складно вивести із себе. Правда, іноді ви самі здатні накрутити себе без причини. Ваш мінус у тому, що ви трохи скупі і не проти час від часу попліткувати. Але будьмо відверті, хто ж цим не грішить?

Мавпа
1–12 березня, 1–13 травня, 21–24 червня, 1–15 серпня, 1–15 жовтня, 17–25 грудня

Ви дуже енергійні та нетерплячі. Ви терпіти не можете повільність і бездіяльність і завжди хочете, щоб все було зроблено якнайшвидше. Ви досить прості у спілкуванні та любите перебувати в центрі уваги. Вам дуже важлива репутація, тому ви намагаєтеся всім догодити і всіляко уникати провокацій. У цьому вам допомагає ваша добре розвинена інтуїція. Ваша заповзятливість значно збільшує ваші шанси розбагатіти до середнього віку.

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...