Дізнайтесь про себе більше! Яка рука видає ризикових людей, а яка - перфекціоністів

Руки можуть розповісти чимало цікавої інформації про свого власника, тому догляд за ними є просто вкрай необхідним протягом усіх чотирьох сезонів року. Вони слугують своєрідним показником стану здоров'я, краси та навіть рис характеру. Так, саме про останнє ми й поговоримо сьогодні, передають Патріоти України

Для того, щоб з'ясувати, чи занадто ви сприймайте все близько до серця або ж страждаєте браком уваги, варто лише виміряти довжину від ліктя до кисті рук (дивіться малюнок нижче) та прочитати визначення.

Якщо у вас маленька рука:

це означає, що ви входите до категорії людей, які не можуть жити без пригод і авантюр. Сидіти на одному місці, то не про вас, адже вам краще отримати нові почуття й відчути ризик. Ви можете раптово схопитися та полетіти в якусь країну просто через те, що стало якось нудно. Вам під силу займатися масштабними проєктами, які приносять гарні прибутки. Але водночас ви страждаєте від браку уваги.

Досить часто робите помилки, а близькі не вказують вам на них. Сперечаєтеся більше, ніж це потрібно, тому переспорити вас, майже нікому не під силу.

Якщо у вас велика рука:

це означає, що ви є одним із перфекціоністів. Вам більше до вподоби сидіти годинами над складною й нудною роботою, ламати мозок над деталями та дрібницями. Шукати тисячі способів вирішення однієї проблеми — це про вас. Проте завдання завжди будуть виконані якісно й правильно.

Представники великих долонь сприймають все близько до серця, страждають через дрібні негаразди. Ви ставите чужі бажання та цілі вище своїх. Ви є своєрідним супергероєм у цьому нелегкому світі, оскільки з радістю допомогаєте тим, хто в біді.

Просто оберіть панкейк! Тест у картинці визначить ваш головну помилку у коханні

субота, 27 квітень 2024, 11:08

У коханні нормально робити помилки. Звісно, не варто вічно наступати на одні й ті самі граблі, тому так важливо аналізувати всі свої стосунки і шукати того, хто зробить твоє життя тільки кращим, передають Патріоти України. Щоб трохи полегшити розкопки ...

А ви це знали? Наскільки небезпечні червоні та коричневі цятки в курячому яйці

субота, 27 квітень 2024, 10:44

Напевно, кожен з нас помічав, коли розбиваєш яйце, то на ньому видніються червоні та коричневі плямки. Деякі господині викидають такі яйця, інші спокійно готують. ТСН розповідає, чим є насправді ці червоні цяточки на яйцях, яка їхня функція і чи можна ...