Дізнайтеся, хто вас охороняє! Яка ваша тотемна тварина за місяцем і датою народження

Тотемна тварина - це духовна істота, яка є священним об'єктом або символом людини. Іншими словами, це духовна тварина, яка охороняє вас, передають Патріоти України.

Багато які народності вірять, що різні тотемні тварини супроводжують вас по життю, виступаючи в якості провідників і допомагаючи вам досягати ваших цілей і відганяти все погане.

Єдине, що ви повинні пам'ятати, це те, що ви не вибираєте свою тотемної тварини - воно вибирає вас. Для визначення своєї тотемної тварини, подивіться в гороскоп індіанців Північної Америки, який вказує, яка тварина є вашим покровителем згідно з датою вашого народження.

тотемное животное

Також можна поспостерігати за тваринами, їх звичками і поведінкою в природному середовищі. Просто довіртеся своїй інтуїції - подивіться, яка тварина притягує вас, з якої з них ви відчуваєте зв'язок. Ще один спосіб дізнатися вашого духовного хранителя з тваринного світу - через сни. Можливо, ви часто бачите уві сні певну тварину?

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...