Дізнайтеся правду про себе! Нова оптична ілюзія розкриває важливі риси характеру

На зображенні є "рука", а також "людина, яка кричить". Те, що ви побачите першим, нібито може розкрити про вас правду, передають Патріоти України.

"Якщо ви першою побачили руку, значить, ви неймовірно здатні розв'язувати проблеми в стресових ситуаціях і можете впоратися з будь-яким викликом, який трапиться на вашому шляху", - зазначила блогер. За її словами, також таких людей можна назвати нерішучими, оскільки простий вибір їм робити важко.

Автор контенту зазначила, що люди, які в першу чергу побачили людину, яка кричить, постійно досліджують свій внутрішній світ, вони - мислителі.

"Саморефлексія - це ваш спосіб життя, і ви маєте глибоке розуміння власних сильних і слабких сторін. Але обов’язково будьте добрими до себе та практикуйте самоприйняття. У вас все чудово, і ніхто не ідеальний", - підкреслила блогер.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...