Дізнайтеся про себе більше! Психологічний тест у картинці визначить, ви перфекціоніст чи дитина в душі

Вам потрібно просто обрати одну чашку, яка сподобалась найбільше, а тоді внизу прочитати розшифрування. Успіхів, передають Патріоти України.

Чашка №1

Ви раціонально проявляєте свої емоції. У відносинах найчастіше буваєте щедрими і люблячими. Ви намагаєтеся повертати людям все бумерангом. Дружні стосунки зберігаєте на багато років, але якщо хтось зіпсує довіру, дружба моментально зникне. З вами ніколи не буває нудно, але ви не любите щоб хтось порушував зону комфорту і рідко виходите з неї. Слухаєте своїх родичів частіше, ніж це потрібно.

Чашка №2

Ви дуже добра і чуйна людина. З вами завжди присутня приємна атмосфера. Ви не любите відкриватися на повну перед малознайомими людьми і рідко йдете на конфлікт. Для вас не існує слова "перешкода" в досягненні цілей.

Чашка №3

Іноді люди називають вас занадто чутливим і вразливим. Ви занадто емоційна особистість, здатні переживати чужого горя і навіть забувати про свої проблеми в цей час. Вам подобається занурюватися в світ іншої людини, але ви іноді живете ілюзіями.

Чашка №4

Ви перфекціоніст, хочете тільки краще і в цю ж секунду. Але незважаючи на ці риси, ви дуже працьовита людина, що допомагає займати перші позиції і бути завжди на вершині. Здатність вигравати і виділятися - це ваша одна з головних особливостей.

Чашка №5

Ви в душі справжня дитина, яка дивиться на світ повними цікавості очима. Ви вірите в чудеса і готові загадувати бажання, коли падає зірка. Ви душа будь-якої компанії і люди люблять вас сильно і завжди готові прийти в скрутну хвилину.

Чашка № 6

Ви не любите підкорятися іншим, так би мовити бажаєте бути самі собі начальником по життю. Яскравий і невгамовний темперамент, загострене почуття справедливості часто штовхають вас в центр бурхливих поді

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...