Дізнайтеся свій емоційний тип - тест у картинці

Кожна людина в своєму житті відчуває найрізноманітніші емоції. Залежно від переживань і життєвих ситуацій формується емоційний тип особистості і психічний стан. Дізнатися, до якого типу ви належите, допоможе зоровий тест. Подивіться на картинку і оберіть водоспад, який вас притягує найбільше, передають Патріоти України.

  1. На цей момент у вас сформувався бурхливий емоційний тип. Ви не вмієте приховувати своїх почуттів, найчастіше це радостность і веселощі. Ви зі співчуттям ставитеся до інших людей і не є злопам'ятною людиною.
  2. Вас можна назвати пристрасною особистістю. У всіх справах ви викладається на максимум і повністю залучаєтеся до процесу. Вас важко зламати, але ви можете агресивно відреагувати на критику.
  3. Вам притаманний сентиментальний емоційний тип. Ви дуже ранима натура і довго переживаєте будь-які почуття. Також ви звикли жити минулим і часто повертаєтеся до старих спогадів.
  4. У вашій особистості переважає аморфний емоційний тип. Це означає, що ви спокійно ставитеся до всього того, що відбувається. Також про вас можна сказати, що ви жаліслива і добра людина.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...