Для чого додавати в курячий суп відварне яйце - улюблений лайфхак кулінарів

Найчастіше курячий суп подають в обідній час. Він не тільки смачний, але й поживний, надає сил на решту дня. Страва звична для багатьох. Але навіть улюблена їжа з часом набридає, передають Патріоти України.

Може з’явитись бажання посмакувати чимось новим. І в цьому випадку доречним стане лайфхак з відварним яйцем.

В чому справа у супі з яйцем

Не дивуйтесь, що мова йде лише про один інгредієнт. Відварне яйце зовсім не таке банальне, як вам може здатись з першого погляду. Воно може покращити смак супу та внести той елемент новизни, якого раніше не вистачало.

Поставте варитись курку. Доведіть до кипіння, злийте воду, промийте м’ясо та залийте чистою рідиною ще раз. Тепер вже варіть до готовності. Бульйон в цьому випадку вийде прозорим. Додайте моркву та цибулю для посилення аромату.

Готову курку розберіть та поверніть м’ясо в бульйон. В готовий суп покладіть навпіл розрізані відварені яйця. На порцію 1-2 половинок вистачить. І подайте до столу із свіжою зеленню. Смачного!

Джерело: ПростоВей

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...