Для чого додавати в курячий суп відварне яйце - улюблений лайфхак кулінарів

Найчастіше курячий суп подають в обідній час. Він не тільки смачний, але й поживний, надає сил на решту дня. Страва звична для багатьох. Але навіть улюблена їжа з часом набридає, передають Патріоти України.

Може з’явитись бажання посмакувати чимось новим. І в цьому випадку доречним стане лайфхак з відварним яйцем.

В чому справа у супі з яйцем

Не дивуйтесь, що мова йде лише про один інгредієнт. Відварне яйце зовсім не таке банальне, як вам може здатись з першого погляду. Воно може покращити смак супу та внести той елемент новизни, якого раніше не вистачало.

Поставте варитись курку. Доведіть до кипіння, злийте воду, промийте м’ясо та залийте чистою рідиною ще раз. Тепер вже варіть до готовності. Бульйон в цьому випадку вийде прозорим. Додайте моркву та цибулю для посилення аромату.

Готову курку розберіть та поверніть м’ясо в бульйон. В готовий суп покладіть навпіл розрізані відварені яйця. На порцію 1-2 половинок вистачить. І подайте до столу із свіжою зеленню. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...