Для чого додавати в курячий суп відварне яйце - улюблений лайфхак кулінарів

Найчастіше курячий суп подають в обідній час. Він не тільки смачний, але й поживний, надає сил на решту дня. Страва звична для багатьох. Але навіть улюблена їжа з часом набридає, передають Патріоти України.

Може з’явитись бажання посмакувати чимось новим. І в цьому випадку доречним стане лайфхак з відварним яйцем.

В чому справа у супі з яйцем

Не дивуйтесь, що мова йде лише про один інгредієнт. Відварне яйце зовсім не таке банальне, як вам може здатись з першого погляду. Воно може покращити смак супу та внести той елемент новизни, якого раніше не вистачало.

Поставте варитись курку. Доведіть до кипіння, злийте воду, промийте м’ясо та залийте чистою рідиною ще раз. Тепер вже варіть до готовності. Бульйон в цьому випадку вийде прозорим. Додайте моркву та цибулю для посилення аромату.

Готову курку розберіть та поверніть м’ясо в бульйон. В готовий суп покладіть навпіл розрізані відварені яйця. На порцію 1-2 половинок вистачить. І подайте до столу із свіжою зеленню. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Вся справа в соусі! Як замаринувати оселедець та скумбрію всього за 30 хвилин

вівторок, 10 вересень 2024, 16:12

При цьому рекомендується віддавати перевагу жирним сортам, таким як скумбрія або оселедець. А ось готувати їх також треба вміти, передають Патріоти України. Пропонуємо вам рецепт простого і швидкого засолення скумбрії або оселедця, які можна подати до ...

Не робіть так! ТОП-4 гігієнічні звички, через які ви можете захворіти

вівторок, 10 вересень 2024, 15:39

Догляд за собою важливий для психічного та фізичного здоров’я. Ви можете прийняти контрастний душ, щоб збадьоритись або прийняти теплу ванну з оліями та сіллю, щоб відновитись та краще спати протягом ночі, передають Патріоти України. Пам’ятайте, що бру...