Найчастіше курячий суп подають в обідній час. Він не тільки смачний, але й поживний, надає сил на решту дня. Страва звична для багатьох. Але навіть улюблена їжа з часом набридає, передають Патріоти України.
Може з’явитись бажання посмакувати чимось новим. І в цьому випадку доречним стане лайфхак з відварним яйцем.
Не дивуйтесь, що мова йде лише про один інгредієнт. Відварне яйце зовсім не таке банальне, як вам може здатись з першого погляду. Воно може покращити смак супу та внести той елемент новизни, якого раніше не вистачало.
Поставте варитись курку. Доведіть до кипіння, злийте воду, промийте м’ясо та залийте чистою рідиною ще раз. Тепер вже варіть до готовності. Бульйон в цьому випадку вийде прозорим. Додайте моркву та цибулю для посилення аромату.
Готову курку розберіть та поверніть м’ясо в бульйон. В готовий суп покладіть навпіл розрізані відварені яйця. На порцію 1-2 половинок вистачить. І подайте до столу із свіжою зеленню. Смачного!
Щойно на вулиці теплішає - до оселі летять мухи, як на мед. Але є один простий натуральний спосіб, який не лише відлякує комах, а й наповнює дім приємним ароматом. І це не спрей із супермаркету, передають Патріоти України. Експерти з Perfect Plants рад...
Після нещодавньої спеки газони масово пожовтіли та висохли - але одна помилка під час поливу може зробити ситуацію ще гіршою. Експерти з догляду за газоном попереджають: неправильний час поливу здатен буквально спалити траву, навіть якщо вона вже почал...