Для чого досвідчені господині використовують розпушувач при приготуванні курки

Комусь це може здатися дивним, але розпушувач, призначений для додавання в тісто, стане в нагоді і при приготуванні курки, передають Патріоти України.

Перед тим як розкрити секрет, нагадаємо, для чого все ж таки потрібен цей компонент у складі страви.

Подробиці

Завдяки розпушувачу тісто для випікання піднімається в рази швидше і, крім того, стає пишним.

Однак на цьому корисні властивості пекарського порошку не закінчуються.

Крім того, що він покращує якість тіста, розпушувач також здатний видалити зайву вологу з будь-якого продукту.

На цьому й будується кулінарна хитрість – додавання розпушувача при запіканні курочки робить її володаркою хрусткої золотистої скоринки.

Цей трюк однаково добре працює як при смаженні в духовці, так і на звичайній сковорідці.

При цьому незвичайний інгредієнт ніяким чином не змінює смак м’яса – ви можете бути впевнені, що гості не поставлять вам запитань про нехарактерний присмак, а лише насолоджуватимуться смаком рум’яної та підсмаженої курки.

Просто ідеально! Що краще додати до чаю замість цукру

вівторок, 21 травень 2024, 16:08

Раптом усвідомили, що вживаєте дуже багато цукру? І тут першою жертвою стає саме чай. . Рішення прибрати цукор з улюбленої чашки чаю здається оптимальним варіантом, але часто в таких випадках чай перестає приносити задоволення, яке було раніше. Не варт...

Дієтолог розповіла, кому не можна їсти плавлений сир

вівторок, 21 травень 2024, 15:08

Дієтолог Олена Соломатіна розповіла, чим корисний і шкідливий плавлений сир і кому його протипоказано вживати в їжу. Експерт загострила увагу на фальсифікатах. Вона пояснила, що недобросовісні виробники, яких сьогодні завдяки зусиллям контролюючих орга...