Комусь це може здатися дивним, але розпушувач, призначений для додавання в тісто, стане в нагоді і при приготуванні курки, передають Патріоти України.
Перед тим як розкрити секрет, нагадаємо, для чого все ж таки потрібен цей компонент у складі страви.
Завдяки розпушувачу тісто для випікання піднімається в рази швидше і, крім того, стає пишним.
Однак на цьому корисні властивості пекарського порошку не закінчуються.
Крім того, що він покращує якість тіста, розпушувач також здатний видалити зайву вологу з будь-якого продукту.
На цьому й будується кулінарна хитрість – додавання розпушувача при запіканні курочки робить її володаркою хрусткої золотистої скоринки.
Цей трюк однаково добре працює як при смаженні в духовці, так і на звичайній сковорідці.
При цьому незвичайний інгредієнт ніяким чином не змінює смак м’яса – ви можете бути впевнені, що гості не поставлять вам запитань про нехарактерний присмак, а лише насолоджуватимуться смаком рум’яної та підсмаженої курки.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...