Для чого досвідчені господині використовують розпушувач при приготуванні курки

Комусь це може здатися дивним, але розпушувач, призначений для додавання в тісто, стане в нагоді і при приготуванні курки, передають Патріоти України.

Перед тим як розкрити секрет, нагадаємо, для чого все ж таки потрібен цей компонент у складі страви.

Подробиці

Завдяки розпушувачу тісто для випікання піднімається в рази швидше і, крім того, стає пишним.

Однак на цьому корисні властивості пекарського порошку не закінчуються.

Крім того, що він покращує якість тіста, розпушувач також здатний видалити зайву вологу з будь-якого продукту.

На цьому й будується кулінарна хитрість – додавання розпушувача при запіканні курочки робить її володаркою хрусткої золотистої скоринки.

Цей трюк однаково добре працює як при смаженні в духовці, так і на звичайній сковорідці.

При цьому незвичайний інгредієнт ніяким чином не змінює смак м’яса – ви можете бути впевнені, що гості не поставлять вам запитань про нехарактерний присмак, а лише насолоджуватимуться смаком рум’яної та підсмаженої курки.

Це може здивувати! Як собаки "тестують" своїх господарів

п’ятниця, 6 червень 2025, 12:05

Дослідження показали, що самки собак "оцінюють своїх господарів набагато суворіше, ніж самці". Британський ветеринар Алекс Кроу у своєму новому відео у TikTok розповів, що собаки жіночої статі частіше оцінюють рівень компетентності свого господаря, пер...

Не пропустіть! Перші симптоми отруєння полуницею з хімікатами

п’ятниця, 6 червень 2025, 9:57

Отруєння полуницею, обробленою хімікатами (наприклад, пестицидами або нітратами), може проявитися вже через 30 хвилин – 2 години після вживання. Перші симптоми залежать від виду хімікатів, але найпоширеніші такі, передають Патріоти України..