
Відбивні готувати не так складно. Адже потрібно тільки відбити м’ясо, обваляти в паніровці та відправити на пательню. Проте у кожному найпростішому процесі є важливі нюанси, про які варто знати. І на етапі відбиванні особливо, передають Патріоти України.
В першу чергу потрібно надрізати всі жилки та плівки. Якщо цього не зробити, в процесі смаження м’ясо деформується. Форма готової страви буде дещо зіпсована.
Далі наступає черга харчової плівки. Накрийте м’ясо перед відбиванням. І ваша кухня залишиться чистою. Не треба буде все навколо терти ганчіркою. Ось для цього і потрібна харчова плівка або звичайний пакет.
Свинину чи яловичину не відбивайте надто інтенсивно. Занадто тонка відбивна стане сухою в процесі смаження. Якщо вам попалось м’ясо жорстке, збільшіть силу ударів по ньому, але не кількість. Це все кулінарні лайфхаки, про які варто знати.
Матча - яскравий зелений порошок із Японії — вже давно не просто тренд у кафе та соцмережах. Але чи варто його пити заради здоров’я, чи це просто модна примха? Дієтологи дають конкретні відповіді, передають Патріоти України. Матча виготовляється з дріб...
Хоча харчова сода та оцет є найчастіше рекомендованими методами видалення накипу з чайника, не всім подобається їхній інтенсивний запах і необхідність ретельного промивання. Однак є інший, не менш ефективний і повністю натуральний метод, який зробить в...