Для чого досвідченим господиням харчова плівка, коли вони готують відбивні

Відбивні готувати не так складно. Адже потрібно тільки відбити м’ясо, обваляти в паніровці та відправити на пательню. Проте у кожному найпростішому процесі є важливі нюанси, про які варто знати. І на етапі відбиванні особливо, передають Патріоти України.

Особливості процесу

В першу чергу потрібно надрізати всі жилки та плівки. Якщо цього не зробити, в процесі смаження м’ясо деформується. Форма готової страви буде дещо зіпсована.

Далі наступає черга харчової плівки. Накрийте м’ясо перед відбиванням. І ваша кухня залишиться чистою. Не треба буде все навколо терти ганчіркою. Ось для цього і потрібна харчова плівка або звичайний пакет.

Свинину чи яловичину не відбивайте надто інтенсивно. Занадто тонка відбивна стане сухою в процесі смаження. Якщо вам попалось м’ясо жорстке, збільшіть силу ударів по ньому, але не кількість. Це все кулінарні лайфхаки, про які варто знати.

Дачникам на замітку! ТОП-3 рослин, які будуть гарно рости у саду в тіні

п’ятниця, 2 травень 2025, 16:10

Якщо ваш сад не отримує багато сонячного світла або його ділянки не освітлюються, ви можете вважати, що там нічого не буде успішно рости, але це помилкове припущення, передають Патріоти України. Виявляється, є кілька рослин, які почуваються комфортно н...

Жінкам на замітку! Як розуміти, що чоловік ніколи не зрадить

п’ятниця, 2 травень 2025, 13:05

Попри те, що зараз багато чоловіків зраджують своїм половинкам і вважають це нормою, є такі, які просто не бачать у цьому сенсу. Вони завжди вірні, кохають своїх жінок та роблять їх щасливими. Новини.LIVE розповість, які ознаки є в чоловіка, який нікол...