Відбивні готувати не так складно. Адже потрібно тільки відбити м’ясо, обваляти в паніровці та відправити на пательню. Проте у кожному найпростішому процесі є важливі нюанси, про які варто знати. І на етапі відбиванні особливо, передають Патріоти України.
В першу чергу потрібно надрізати всі жилки та плівки. Якщо цього не зробити, в процесі смаження м’ясо деформується. Форма готової страви буде дещо зіпсована.
Далі наступає черга харчової плівки. Накрийте м’ясо перед відбиванням. І ваша кухня залишиться чистою. Не треба буде все навколо терти ганчіркою. Ось для цього і потрібна харчова плівка або звичайний пакет.
Свинину чи яловичину не відбивайте надто інтенсивно. Занадто тонка відбивна стане сухою в процесі смаження. Якщо вам попалось м’ясо жорстке, збільшіть силу ударів по ньому, але не кількість. Це все кулінарні лайфхаки, про які варто знати.
Психологічні тести активно застосовують у психотерапії, під час працевлаштування та в соціальних дослідженнях. Пропонуємо вам пройти простий тест, який підкаже, якою особистістю ви є насправді. Просто виберіть одну з чотирьох зачісок, не роздумуючи зан...
Інтелект - це не лише здатність логічно мислити, аналізувати чи швидко опрацьовувати інформацію. Це ще й ключ до професійного успіху. Саме тому деякі спеціальності найчастіше обирають ті, хто має справді високий рівень IQ. Чи є ваша професія в цьому сп...