
Відбивні готувати не так складно. Адже потрібно тільки відбити м’ясо, обваляти в паніровці та відправити на пательню. Проте у кожному найпростішому процесі є важливі нюанси, про які варто знати. І на етапі відбиванні особливо, передають Патріоти України.
В першу чергу потрібно надрізати всі жилки та плівки. Якщо цього не зробити, в процесі смаження м’ясо деформується. Форма готової страви буде дещо зіпсована.
Далі наступає черга харчової плівки. Накрийте м’ясо перед відбиванням. І ваша кухня залишиться чистою. Не треба буде все навколо терти ганчіркою. Ось для цього і потрібна харчова плівка або звичайний пакет.
Свинину чи яловичину не відбивайте надто інтенсивно. Занадто тонка відбивна стане сухою в процесі смаження. Якщо вам попалось м’ясо жорстке, збільшіть силу ударів по ньому, але не кількість. Це все кулінарні лайфхаки, про які варто знати.
Ніж вважається одним із предметів, які не варто залишати на столі на ніч. За прикметами, в які вірили пращури, він може залучити нечисту силу, яка нашкодити родині, передають Патріоти України. Водночас, як пише gazeta.ua, ножі вважалися оберегами, їх ч...
Деякі власники воліють задля економії вимикати на ніч водонагрівний бойлер. Буцімто так можна заощадити чимало електроенергії. Проте, це може викликати цілий перелік інших проблем, передають Патріоти України. Як пише ТСН, експерти з експлуатації побуто...