Для чого досвідченим господиням харчова плівка, коли вони готують відбивні

Відбивні готувати не так складно. Адже потрібно тільки відбити м’ясо, обваляти в паніровці та відправити на пательню. Проте у кожному найпростішому процесі є важливі нюанси, про які варто знати. І на етапі відбиванні особливо, передають Патріоти України.

Особливості процесу

В першу чергу потрібно надрізати всі жилки та плівки. Якщо цього не зробити, в процесі смаження м’ясо деформується. Форма готової страви буде дещо зіпсована.

Далі наступає черга харчової плівки. Накрийте м’ясо перед відбиванням. І ваша кухня залишиться чистою. Не треба буде все навколо терти ганчіркою. Ось для цього і потрібна харчова плівка або звичайний пакет.

Свинину чи яловичину не відбивайте надто інтенсивно. Занадто тонка відбивна стане сухою в процесі смаження. Якщо вам попалось м’ясо жорстке, збільшіть силу ударів по ньому, але не кількість. Це все кулінарні лайфхаки, про які варто знати.

Замість кави: Названо напій, що заряджає енергією та спалює жир

неділя, 24 серпень 2025, 12:13

Все більше лікарів та експертів з інтегративної медицини сходяться на думці: найкращий спосіб почати день - зелений чай із лимоном, передають Патріоти України. Докторка Юдін Гаррі, яка працює у швидкій та практикує інтегративну медицину, називає цей на...

Це може здивувати! Що запахи тіла розкажуть про ваше здоровʼя та хвороби

неділя, 24 серпень 2025, 10:59

Ми виділяємо цілий фонтан хімічних речовин із різними запахами через пори шкіри та під час дихання. Деякі з них можуть сигналізувати про те, що ми хворіємо, і їх можна використовувати для діагностики хвороб - іноді навіть за кілька років до появи симпт...