Для чого господині додають цукор у фарш

Господині з досвідом додають цукор у низку не солодких страв. На відміну від солі, перцю чи інших прянощів цукор викликає здивування у багатьох, адже він, на перший погляд, не поєднується зі стравами, де м’ясо, овочі тощо, передають Патріоти України.

Подробиці

У фарш цукор додають у пропорції 1 ст. л. на 1 кг м’яса. Підсолоджував допомагає збалансувати смак, крім того, під час обсмажування допоможе зробити золоту та хрумку скоринку котлетам.

Цукор також радять додавати у борщ, овочеве рагу, тісто на піцу. У кожному разі солодкий присмак покращує страву, тому спробуйте й відчуєте різницю з цим компонентом.

Також цукор не завадить у закритих стравах, де є фарш (чебуреки, біляші, лаваші, рулети), так м’ясна начинка буде соковитою.

А ви це знали? Які предмети не можна залишати на столі, щоб не втратити гроші та достаток

вівторок, 16 грудень 2025, 9:45

Українці - нація спостережливих людей, які слідкують за життям і роблять з побаченого правильні висновки. Завдяки цьому ми знаємо, що ополоник не можна залишати в каструлі з супом, а деякі речі не можна позичати нікому - навіть рідним людям, передають ...

Знижує цукор, чистить судини й бореться з тромбами: Цей овоч визнали справжнім скарбом для здоров’я

вівторок, 16 грудень 2025, 8:45

Хоча часник десятиліттями асоціювався переважно з домашньою кухнею, сьогодні він дедалі частіше стає об’єктом серйозних наукових досліджень. Вчені вивчають його вплив на серцево-судинну систему, обмін речовин і навіть ризик утворення тромбів, передають...