Для чого тримати картоплю в окропі перед смаженням

Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України.

Подробиці

Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та викладіть в каструлю. Залийте окропом. Коли почнеться кипіння, злийте воду. Відправте картоплю на розігріту сковороду з олією.

Процедура проста, але цей лайфхак дає можливість позбавити картоплю від зайвого крохмалю. В результаті вона не буде злипатися.

Є ще один плюс від проведення цієї процедури. Менше крохмалю — більше користі. Отже, смажену картоплю можна їсти без докорів сумління.

І варто наголосити, що оброблена таким чином картопля значно швидше готується. А це суттєвий плюс, коли дуже хочеться їсти.

Може постраждати телевізор, холодильник та бойлер: Як підготувати техніку до відключень світла

субота, 28 вересень 2024, 0:10

Українцям варто захистити свою техніку через можливі стрибки напруги під час нових відключень. Бажано не лише вимикати телевізор, холодильник, бойлер та іншу техніку з розеток, а й встановити реле напруги, передають Патріоти України. Про це йдеться у м...

Жінкам на замітку! Які неочевидні ознаки того, що ви дуже подобаєтеся чоловікові

п’ятниця, 27 вересень 2024, 18:49

Іноді жінка не розуміє, чи подобається чоловікові, бо він відверто про це не говорить, а запитати прямо не наважується або не має такої можливості, передають Патріоти України. Чоловік зазвичай соромиться зізнатися, що йому подобається жінка, бо не звик...