Для чого тримати картоплю в окропі перед смаженням

Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України.

Подробиці

Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та викладіть в каструлю. Залийте окропом. Коли почнеться кипіння, злийте воду. Відправте картоплю на розігріту сковороду з олією.

Процедура проста, але цей лайфхак дає можливість позбавити картоплю від зайвого крохмалю. В результаті вона не буде злипатися.

Є ще один плюс від проведення цієї процедури. Менше крохмалю — більше користі. Отже, смажену картоплю можна їсти без докорів сумління.

І варто наголосити, що оброблена таким чином картопля значно швидше готується. А це суттєвий плюс, коли дуже хочеться їсти.

Пил більше не чіплятиметься до плінтусів - потрібен лише один засіб

середа, 16 липень 2025, 11:12

У теплу пору року будинки заповнюються пилом набагато швидше, особливо через відкриті вікна та потоки повітря від вентиляторів. Особливо багато пилу осідає на плінтусах, оскільки через сухе повітря влітку утворюється статична електрика, яка буквально п...

Вакансії у Львові: кого шукають роботодавці та як знайти роботу через Jooble

середа, 16 липень 2025, 10:54

Місто можливостей – саме так сьогодні можна назвати український Львів. Це не тільки історична архітектура та найсмачніша кава, а й важливий центр працевлаштування. Саме тут відкривається все більше перспективних пропозицій. Сьогодні спостерігається мак...