Для чого замочувати картоплю перед смаженням - 80% господинь про це не знають

Якщо ви любите смажену картоплю, тоді вас точно цікавить хрустка скоринка та м’яка серединка. Не кожен раз може вийти ідеальний результат. Половина успіху залежить від якості картоплі та її підготовки до приготування.

Подробиці

В складі картоплі є крохмаль. При смаженні він заважає досягти відмінного вигляду страви. Саме з цього погляду потрібно від нього позбавитись. Замочування картоплі в воді допоможе вийти з неї крохмалю, тож при смаженні точно буде хрустка скоринка.

Картоплю треба почистити, нарізати брусочками. Зверніть увагу на розмір. Він повинен бути однаковим, щоб картопля рівномірно просмажувалася. Залийте водою на 30 хвилин.

Перед смаженням кілька разів промийте картоплю та просушіть паперовими серветками. А потім вже можна викладати на сковороду та смажити. Тепер картопля точно буде з ідеальною скоринкою.Якщо ви любите смажену картоплю, тоді вас точно цікавить хрустка скоринка та м’яка серединка. Не кожен раз може вийти ідеальний результат. Половина успіху залежить від якості картоплі та її підготовки до приготування.

Подробиці

В складі картоплі є крохмаль. При смаженні він заважає досягти відмінного вигляду страви. Саме з цього погляду потрібно від нього позбавитись. Замочування картоплі в воді допоможе вийти з неї крохмалю, тож при смаженні точно буде хрустка скоринка.

Картоплю треба почистити, нарізати брусочками. Зверніть увагу на розмір. Він повинен бути однаковим, щоб картопля рівномірно просмажувалася. Залийте водою на 30 хвилин.

Перед смаженням кілька разів промийте картоплю та просушіть паперовими серветками. А потім вже можна викладати на сковороду та смажити. Тепер картопля точно буде з ідеальною скоринкою.

Ви могли це не знати! ТОП-4 популярні продукти, які закупорюють артерії та заважають схуднути

п’ятниця, 26 грудень 2025, 19:05

Стан серцево-судинної системи безпосередньо залежить від щоденних харчових звичок. Навіть знайомі та, на перший погляд, "білкові" продукти можуть непомітно шкодити здоров’ю судин, підвищувати рівень холестерину та ускладнювати контроль ваги, передають ...

Цей бульйон як отрута. Деякі експерти стверджують, що він містить паразитів

п’ятниця, 26 грудень 2025, 18:44

Бульйон - класичний суп, який зігріває, бадьорить і підтримує відновлення після хвороби. Правильно приготований на кістках із овочами, цибулею та часником, він багатий на поживні речовини. Але використання неякісного м’яса може перетворити його на поте...