Для чищення килима знадобляться лише два засоби - лайфхак без "хімії"

Провести чищення килима в домашніх умовах - це не так просто, особливо якщо плями надто стійкі та не піддаються навіть агресивній хімії, передають Патріоти України.

Пропонуємо скористатися способом із використанням натуральних очищувачів. Ефективний спрей можна легко приготувати із копійчаних компонентів. Однак спочатку слід попередньо пропилососити килим, щоб позбавитися поверхневого бруду, пише hunker.

Як очистити килим у домашніх умовах

  1. Змішайте рівні об'єми дистильованого білого оцту та води.
  2. Перелийте розчин у чисту пляшку з розпилювачем.
  3. Обробіть забруднені ділянки килима розпиленням розчину. Дозвольте йому витриматися протягом 15 хвилин.
  4. Приготуйте відро з теплою водою і додайте кілька крапель м’якого мийного засобу для посуду. Добре перемішайте склад ложкою.
  5. Обмочіть щітку або губку в підготовленій суміші та ретельно очистіть забруднену ділянку килима. Дайте йому висохнути на повітрі.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...