Для ідеальної яєчні не потрібна сковорідка - хитрий сніданок за 90 секунд

Це може звучати фантастично, однак насправді все набагато простіше, ніж здається. Яйця будуть готові всього за півтори хвилини. Для цього знадобляться лише 4 речі: яйця, мікрохвильовка і 2 пластикові тарілки, передають Патріоти України.

Як готувати яйця в мікрохвильовці

Беремо стільки яєць, скільки ви хочете приготувати. Оптимально для мікрохвильовки брати два-три яйця. Більшу кількість теж можна приготувати, але це потребуватиме збільшення часу приготування.

Далі розбиваємо яйця прямо на тарілку. Якщо розбиваєте більше одного яйця, намагайтесь розташувати їх на деякій відстані одне від одного. Зверху яйця прикриваємо другою (чистою) тарілкою. Цей трюк дасть змогу рівномірно розподілити тепло по всій поверхні. А ще нічого точно не розбризкається.

Ставимо всю конструкцію з тарілок в мікрохвильовку та вмикаємо її на повну потужність на 90 секунд. Залишається лише дістати тарілки з мікрохвильовки. Ідеальна яєчня на двох готова.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...