
Смачну каву з пишною молочною пінкою можна приготувати, не виходячи із власного дому. І для цього знадобляться прості інструменти, передають Патріоти України.
Окрім чашки із завареною кавою та молока знадобиться мікрохвильовка, а також один із "спецінструментів". Для безпосередньо збивання молока у піну потрібен капучинатор або френч-прес. Обидва вони призначені для одного і того ж, але капучинатор займає менше місця на кухні, а у френч-пресі можна ще й чай приготувати.
Підготуємо трохи молока. Найкраще зіб’ється молоко одразу на кілька порцій, тож пригостіть напоєм домашніх. Налийте його в чашку, яку можна ставити у мікрохвильовку.
Тоді заваріть каву улюбленим способом. Цей спосіб не годиться для крапельного заварювання — адже таку каву п’ють без молока.
Коли кава готова і розлита по філіжанках, можна братися за приготування "шапочки" з молочної піни. Молоко прогріваємо в мікрохвильовці. Воно повинне бути гарячим, але в межах температури, комфортної для пиття.
Тоді збиваємо його. Із капучинатором все просто — занурюємо пристрій в молоко і він робить всю роботу. Із френч-пресом доведеться залучити трохи ручної праці — наливаємо молоко всередину і, рухаючи поршнем вниз та вгору, збиваємо.
Яйця - дуже смачний, корисний і цінний продукт, який фахівці рекомендують їсти щодня. З них можна приготувати смачну яєчню, а також омлети, салати, і просто зварити яйця пашот, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розповідає, чому не можна збе...
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...