
Особливість хорошого червоного борщу - це не лише його смак, а й насичений, яскравий колір. Зазвичай для такого ефекту додають оцет, однак є й інші варіанти. Разом із Pixelinform розповідаємо про кулінарні секрети, які допоможуть зберегти насичений червоний колір борщу без оцту, передають Патріоти України.
Для гарного ефекту достатньо буде чайної ложки на каструлю. Важливо — не додавайте сік лимона в каструлю з борщем. Обробіть ним вже готові буряки перед тим, як додати їх до страви.
Додайте трохи лимонної кислоти в процесі приготування буряка, щоб зберегти колір борщу. Її потрібно зовсім трохи — не переборщіть з продуктом, щоб не зіпсувати смак всієї страви.
Використовуйте якісну томатну пасту, яка допоможе зберегти колір борщу. Обсмажте її разом з буряками і протушкуйте все разом до готовності буряків. Додавайте суміш на останньому етапі приготування борщу.
Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...
Лавровий лист давно став класичною спецією на кухні, але більшість господинь використовує його звичним способом - у сушеному вигляді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Водночас професійні кухарі знають нестандартний метод оброблення спец...