Для найсмачнішого борщу не треба оцет! Ось чим замінити, щоб смак став неймовірним

Особливість хорошого червоного борщу - це не лише його смак, а й насичений, яскравий колір. Зазвичай для такого ефекту додають оцет, однак є й інші варіанти. Разом із Pixelinform розповідаємо про кулінарні секрети, які допоможуть зберегти насичений червоний колір борщу без оцту, передають Патріоти України.

Сік лимона

Для гарного ефекту достатньо буде чайної ложки на каструлю. Важливо — не додавайте сік лимона в каструлю з борщем. Обробіть ним вже готові буряки перед тим, як додати їх до страви.

Лимонна кислота

Додайте трохи лимонної кислоти в процесі приготування буряка, щоб зберегти колір борщу. Її потрібно зовсім трохи — не переборщіть з продуктом, щоб не зіпсувати смак всієї страви.

Томатна паста

Використовуйте якісну томатну пасту, яка допоможе зберегти колір борщу. Обсмажте її разом з буряками і протушкуйте все разом до готовності буряків. Додавайте суміш на останньому етапі приготування борщу.

Як часто треба міняти постільну білизну? Експерти дають однозначну відповідь

понеділок, 17 листопад 2025, 8:15

Ми проводимо в ліжку третину життя, і навіть після душу на простирадлах залишається піт, відмерлі клітини шкіри, волосся й мікроби. Якщо не прати постіль регулярно, вона стає ідеальним середовищем для бактерій і грибків, що можуть викликати алергію, ви...

Є секрет! Який фрукт покласти біля хліба, щоб не черствів тиждень

понеділок, 17 листопад 2025, 7:44

Зберегти смакові якості будь-якого хліба можна заморожуванням. Заморожувати хліб можна не більше, ніж на один місяць, передають Патріоти України. А як зберігати хліб з магазина кілька днів, щоб він не покривався плісенню? Для тривалого зберігання хліб ...