Для найсмачнішого борщу не треба оцет! Ось чим замінити, щоб смак став неймовірним

Особливість хорошого червоного борщу - це не лише його смак, а й насичений, яскравий колір. Зазвичай для такого ефекту додають оцет, однак є й інші варіанти. Разом із Pixelinform розповідаємо про кулінарні секрети, які допоможуть зберегти насичений червоний колір борщу без оцту, передають Патріоти України.

Сік лимона

Для гарного ефекту достатньо буде чайної ложки на каструлю. Важливо — не додавайте сік лимона в каструлю з борщем. Обробіть ним вже готові буряки перед тим, як додати їх до страви.

Лимонна кислота

Додайте трохи лимонної кислоти в процесі приготування буряка, щоб зберегти колір борщу. Її потрібно зовсім трохи — не переборщіть з продуктом, щоб не зіпсувати смак всієї страви.

Томатна паста

Використовуйте якісну томатну пасту, яка допоможе зберегти колір борщу. Обсмажте її разом з буряками і протушкуйте все разом до готовності буряків. Додавайте суміш на останньому етапі приготування борщу.

Можуть поплатитися! Названо знаки зодіаку, які лихачать за кермом

вівторок, 15 квітень 2025, 12:05

Останніх же, зі свого боку, можна умовно розділити на тих, хто їздить винятково за правилами дорожнього руху, і тих, хто літає так, ніби у нього не автомобіль, а як мінімум легкомоторний літак. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які л...

Будуть як нові! Як відбілити пожовтілі подушки за одне прання - дієвий метод

вівторок, 15 квітень 2025, 9:50

Під час прання постільної білизни більшість із нас не звертає уваги на подушки, але з часом вони забарвлюються від поту, жиру волосся та клітин шкіри, які можуть накопичуватися в тканині, передають Патріоти України. Це призводить до появи затхлих і жов...