Медик наголошує, що смажити сало не можна - нагрівання до температури вище 40 градусів позбавляє його корисних властивостей.

В інтерв'ю каналу Vesti Ua лікар-дієтолог і генетик Людмила Гончарова порадила їсти сало для профілактики коронавіруса, передають Патріоти України.
Спеціаліст повідомила, що споживання свіжого сала допомагає зміцнити імунітет і покращує захист організму від різних хвороб, включаючи коронавірусну інфекцію.
За словами Гончарової, слід з'їдати не більше 50 грамів сала в день. «Потрібно взяти листовий салат, будь-яку зелень, нарізати сало тоненькими слайсами, додати його в салат. Скропити оливковою, конопляною або лляною олією, додати спецій, солі за смаком - і можна вживати», - поділилася дієтолог рецептом.
Експерт підкреслила, що в холодну пору року організм потребує певних доз жирів - вони підтримують його захисні функції, забезпечують енергією, яка потрібна для функціонування імунної системи. Крім того, жир сприяє кращому засвоєнню вітамінів, в тому числі А і Е, які зміцнюють імунітет.
Лікар зауважила, що смажити сало не можна - нагрівання до температури вище 40 градусів позбавляє його корисних властивостей.
Як приготувати ідеальний компот із сухофруктів, передають Патріоти України. Компот із сухофруктів не потребує багатогодинного кип’ятіння – достатньо замочування та 15–20 хвилин варіння, після чого потрібно дати йому настоятися. Результат – ароматний, н...
Кому слід обмежити яйця, передають Патріоти України.