Для профілактики коронавірусу лікар радить їсти ... сало

Медик наголошує, що смажити сало не можна - нагрівання до температури вище 40 градусів позбавляє його корисних властивостей.

В інтерв'ю каналу Vesti Ua лікар-дієтолог і генетик Людмила Гончарова порадила їсти сало для профілактики коронавіруса, передають Патріоти України.

Спеціаліст повідомила, що споживання свіжого сала допомагає зміцнити імунітет і покращує захист організму від різних хвороб, включаючи коронавірусну інфекцію.

За словами Гончарової, слід з'їдати не більше 50 грамів сала в день. «Потрібно взяти листовий салат, будь-яку зелень, нарізати сало тоненькими слайсами, додати його в салат. Скропити оливковою, конопляною або лляною олією, додати спецій, солі за смаком - і можна вживати», - поділилася дієтолог рецептом.
Експерт підкреслила, що в холодну пору року організм потребує певних доз жирів - вони підтримують його захисні функції, забезпечують енергією, яка потрібна для функціонування імунної системи. Крім того, жир сприяє кращому засвоєнню вітамінів, в тому числі А і Е, які зміцнюють імунітет.
Лікар зауважила, що смажити сало не можна - нагрівання до температури вище 40 градусів позбавляє його корисних властивостей.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...