Медик наголошує, що смажити сало не можна - нагрівання до температури вище 40 градусів позбавляє його корисних властивостей.
В інтерв'ю каналу Vesti Ua лікар-дієтолог і генетик Людмила Гончарова порадила їсти сало для профілактики коронавіруса, передають Патріоти України.
Спеціаліст повідомила, що споживання свіжого сала допомагає зміцнити імунітет і покращує захист організму від різних хвороб, включаючи коронавірусну інфекцію.
За словами Гончарової, слід з'їдати не більше 50 грамів сала в день. «Потрібно взяти листовий салат, будь-яку зелень, нарізати сало тоненькими слайсами, додати його в салат. Скропити оливковою, конопляною або лляною олією, додати спецій, солі за смаком - і можна вживати», - поділилася дієтолог рецептом.
Експерт підкреслила, що в холодну пору року організм потребує певних доз жирів - вони підтримують його захисні функції, забезпечують енергією, яка потрібна для функціонування імунної системи. Крім того, жир сприяє кращому засвоєнню вітамінів, в тому числі А і Е, які зміцнюють імунітет.
Лікар зауважила, що смажити сало не можна - нагрівання до температури вище 40 градусів позбавляє його корисних властивостей.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...