Для профілактики коронавірусу лікар радить їсти ... сало

Медик наголошує, що смажити сало не можна - нагрівання до температури вище 40 градусів позбавляє його корисних властивостей.

В інтерв'ю каналу Vesti Ua лікар-дієтолог і генетик Людмила Гончарова порадила їсти сало для профілактики коронавіруса, передають Патріоти України.

Спеціаліст повідомила, що споживання свіжого сала допомагає зміцнити імунітет і покращує захист організму від різних хвороб, включаючи коронавірусну інфекцію.

За словами Гончарової, слід з'їдати не більше 50 грамів сала в день. «Потрібно взяти листовий салат, будь-яку зелень, нарізати сало тоненькими слайсами, додати його в салат. Скропити оливковою, конопляною або лляною олією, додати спецій, солі за смаком - і можна вживати», - поділилася дієтолог рецептом.
Експерт підкреслила, що в холодну пору року організм потребує певних доз жирів - вони підтримують його захисні функції, забезпечують енергією, яка потрібна для функціонування імунної системи. Крім того, жир сприяє кращому засвоєнню вітамінів, в тому числі А і Е, які зміцнюють імунітет.
Лікар зауважила, що смажити сало не можна - нагрівання до температури вище 40 градусів позбавляє його корисних властивостей.

Просто до геніальності: Зручний спосіб користуватися терткою від британки (відео)

неділя, 1 серпень 2021, 7:25

Як можна користуватися теркою, щоб не підкладати під низ тарілку. Британка показала досить цікавий лайфхак, як користуватися теркою, щоб не підкладати під низ тарілку. Це дуже просто і в чомусь дійсно геніально! Дівчина була сама здивована від того, н...

Будьте уважні до сигналів свого організму: Американські кардіологи назвали ознаку, яка з'являється за місяць до серцевого нападу у жінок

неділя, 1 серпень 2021, 7:10

Лікарі з'ясували, яка ознака серцевого нападу (інфаркту міокарда), з'являється у жінок за місяць, а також розповіли, чим відрізняється жіночий інфаркт від чоловічого. Про це йдеться у звіті, опублікованому в журналі Circulation, зазначають Патріоти Укр...