Медик наголошує, що смажити сало не можна - нагрівання до температури вище 40 градусів позбавляє його корисних властивостей.

В інтерв'ю каналу Vesti Ua лікар-дієтолог і генетик Людмила Гончарова порадила їсти сало для профілактики коронавіруса, передають Патріоти України.
Спеціаліст повідомила, що споживання свіжого сала допомагає зміцнити імунітет і покращує захист організму від різних хвороб, включаючи коронавірусну інфекцію.
За словами Гончарової, слід з'їдати не більше 50 грамів сала в день. «Потрібно взяти листовий салат, будь-яку зелень, нарізати сало тоненькими слайсами, додати його в салат. Скропити оливковою, конопляною або лляною олією, додати спецій, солі за смаком - і можна вживати», - поділилася дієтолог рецептом.
Експерт підкреслила, що в холодну пору року організм потребує певних доз жирів - вони підтримують його захисні функції, забезпечують енергією, яка потрібна для функціонування імунної системи. Крім того, жир сприяє кращому засвоєнню вітамінів, в тому числі А і Е, які зміцнюють імунітет.
Лікар зауважила, що смажити сало не можна - нагрівання до температури вище 40 градусів позбавляє його корисних властивостей.
Ваш вибір - навіть випадковий - може відкрити несподівану правду про вас. Зробіть простий тест: оберіть число від 1 до 7 і дізнайтесь, яка ви жінка, чого прагнете насправді - і що приховує ваше серце, передають Патріоти України. У вас шалений внутрішні...
Часом наш непередбачуваний вибір може багато розповісти про нас - навіть колір манікюру, який ви носите щодня. На зображенні показані чотири варіанти, кожен з яких відображає різні риси характеру. Дізнайтеся, які саме ваші особливості можуть не подобат...