Дехто скаже, що кава - самодостатній напій, нічого не потрібно додавати, а лише насолоджуватися ароматом і кожним ковтком. Проте дехто любить комбінувати смаки і як це зробити краще, ми розповімо, передають Патріоти України.
Підбираючи інгредієнти для кави, завжди потрібно звертати увагу на аромат. Їхні запахи повинні бути не менше і не більш яскравими, ніж у кави.
Кардамон і кориця: важливо пам’ятати, що ці два інгредієнти мають досить потужний аромат. Тому, додаючи їх в каву, потрібно бути дуже уважним, щоб їх запах не домінував. Кількість має бути мінімальна.
Який аромат подобається всьому людству так, як кава? Шоколад, звичайно. Але якщо аромат шоколаду досить гармонійний із кавою, то за його смаком можна нахабно приховати кавовий вміст напою.
Ваніль своїми нотками відмінно прикрасить напій. Знову ж таки, потрібно знати міру. Знайти баланс. Виключіть домінування.
Шлюб - це складна подорож із злетами і падіннями, які неможливо передбачити. Часто ми шкодуємо, що не знали певних істин раніше. Ось п’ять важливих уроків, які варто засвоїти ще до шлюбу, щоб уникнути розчарувань і зберегти стосунки, передають Патріоти...
Щойно на вулиці теплішає - до оселі летять мухи, як на мед. Але є один простий натуральний спосіб, який не лише відлякує комах, а й наповнює дім приємним ароматом. І це не спрей із супермаркету, передають Патріоти України. Експерти з Perfect Plants рад...