Для тих, хто любить згущенку: Повітряний десерт, який готується майже миттєво

Якщо ви не можете виділити багато часу на приготування тістечок, то вам допоможуть врятувати ситуацію мусові десерти. Патріоти України пропонують вам скуштувати один із них.

Карамельний мус

Інгредієнти:
– 10 г желатину;
– 350 г згущеного молока;
– 2 яєчних білки;
– 4 жовтки;
– 100 г цукру;
– 30 мл води;
– 300 мл вершків – 33%.

  1. У сотейнику розігрійте на середньому вогні згущене молоко (відварене). Окремо замочіть желатин у воді. Помішуючи згущене молоко, додайте желатин та перемішайте до однорідної маси.
  2. Змішайте жовтки з 30 г цукру та поставте на водяну баню. Теплі жовтки збийте міксером. Важливо: не перенагрівати жовтки, щоб вони не згорнулися.
  3. Готуємо сироп. У 70 г цукру додайте 30 мл води та поставте на вогонь, доведіть до кипіння та приберіть з вогню. Окремо збийте білки та тонкою цівкою додайте одну їх частину у сироп.
  4. У мисці з'єднайте жовтки, білки та згущене молоко, додайте другу частину білків та обережно розмішайте до однорідної маси.
  5. У десертниці розлийте масу та поставте у холодильник на 3 години. Перед подачею задекоруйте тертим шоколадом та листочками м'яти.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...