До 80, 85 чи 100%: Як правильно заряджати телефон, щоб не витрачати гроші на ремонт

Не секрет, що в результаті роботи мобільного телефону батарея хоч і насичується енергією, але з кожним разом втрачає свою ємність, передають Патріоти України.

Щоб знизити цей вплив, користувачі стали вигадувати різні методики, які нібито дозволяють відстрочити старіння акумулятора.

Як треба заряджати смартфон на Android?

Якщо ви будете заряджати смартфон з 20% до 80%, він витратить не повний цикл зарядки, а, наприклад, 0,3-0,4 циклу. Люди вірять в те, що, якщо зарядити смартфон до 100%, йому це може нашкодити, що, звичайно ж, не є правдою.

Як потрібно заряджати iPhone?

Виробник рекомендує тримати заряд в діапазоні 40-80%, так що акумулятор прослужить максимально довго. Ще одна рекомендація Apple - раз на місяць розряджати пристрій до відключення і заряджати його на 100%.

Якщо ви не будете використовувати айфон, зарядіть його до 50% і вимкніть. Це рекомендований і зручний режим зберігання. При його використанні заповнювати заряд потрібно буде двічі на рік-один раз в шість місяців.

Як правильно заряджати айфон, щоб не зіпсувати батарею?

Головне - не допускати перегріву. Ідеальна для айфона температура навколишнього середовища - від 16⁰C до 22⁰C.в таких умовах добре приділяється зайве тепло, батарея не перегрівається під час зарядки. При температурі повітря вище 30 ⁰C акумулятор може перегрітися під час зарядки і втратити ємність або повністю вийти з ладу.

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...