До Дня святого Валентина: Смачний подарунок своїми руками

У День святого Валентина прийнято дарувати коханим солодкі подарунки - цукерки, зефір або печиво у вигляді сердець.

Подарунок, зроблений своїми руками, завжди цінується набагато більше. Найпростіший рецепт пісочного печива на День всіх закоханих, яке можна презентувати другій половині 14 лютого, - передають Патріоти України.

Солодкий подарунок з глазур'ю, цукровою пудрою або шоколадом можна приготувати за годину. Залишиться тільки підібрати відповідну упаковку для вашого печива. Такий подарунок можна також презентувати маленькій сестрі чи доньці.

Як приготувати печиво на День Закоханих?

Переглянути цей допис в Instagram
Нежнейшее печенье с ароматом ванили в тематической коробочке к дню Святого Валентина. 700 грамм удовольствия, такой сладкий подарок не оставят равнодушным никого. Размер коробочки 15х15х7 см. Для заказа пишите в директ или Вотсап. Заказы отправляем по всему миру. #печеньенаденьвлюбленных#Valentine'sDay#8марта#печенье#печеньеручнойработы#печеньеназаказ#печеньевподарок#сладкийсувенир#печеньена8марта#подарокна8марта#сладкийподарок#подарокна14февраля#сладости
Допис, поширений Пряничная лавка (@larisa_merzlikina_)

ІНГРЕДІЄНТИ:

Для печива

Вершкове масло - 250 г

Борошно - 2,5 склянки

Молоко - 1 склянка

Ванільний цукор - 1 ч. л.

Цукрова пудра - 1 склянка

Для глазурі

Цукрова пудра - 300 г

Яйце - 1-2 шт

Лимонний сік - 1 ч. л.

Харчовий барвник (опціонально)

Вершкове масло розрізаємо на невеликі шматочки і добре збиваємо блендером. Поступово додаємо борошно до вершкового масла, а потім цукрову пудру і ванільний цукор. Акуратно перемішуємо. Вливаємо в суміш молоко і замішуємо тісто.

Розігріваємо духовку до 170 ° C.

Застеляємо деко пергаментним папером і змащуємо маслом.

Далі розкачуємо тісто завтовшки близько 6-8 мм. Вирізаємо формочкою у вигляді серця тісто (якщо немає формочки можна спробувати вирізати вручну) і викладаємо на деко.

Випікаємо печиво близько 10-15 хвилин, в залежності від потужності вашої духовки.

Коли печиво готове, займемося глазур'ю. Відокремлюємо білки від жовтків. Додаємо цукрову пудру до білків і добре збиваємо. Далі додаємо лимонний сік і ще раз добре збиваємо. Якщо потрібно, щоб печиво було рожевим або червоним, додаємо харчовий барвник. Викладаємо глазур в кондитерський мішок і покриваємо печиво.

Переглянути цей допис в Instagram
Говорят, что все дело в деталях и мы согласны! Наше песочное печенье продумано «от» и «до» - нежный сливочный вкус, тает во рту и в него невозможно не влюбиться. Отличного начала недели, друзья Для заказа и уточнения деталей пишите/звоните. #печеньекчаю #печеньеназаказ #печеньеподарок #печеньеподзаказодесса #печеньеодесса #печеньена14февраля #подарокна14февраля #печеньенаденьвлюбленных #sweetmkshop #cookie #cookies #cookieswap
Допис, поширений SweetMKshop (@sweetmkshop)




Хіти тижня. Картопля небезпечна для здоров'я: Експерти розповіли, від якої краще відмовитися назавжди

понеділок, 28 вересень 2020, 19:00

Всіма улюблена картопля може бути дуже небезпечна для здоров'я. Суперечки про шкідливість і корисність цього овоча не припиняються. У цієї бульби є ряд ознак, які означають, що від неї треба відмовитися, передають Патріоти України. Якщо цей овоч постій...

Хіти тижня. Бережіться! ТОП-5 продуктів, які шлунок насилу перетравлює, але ми все одно їмо їх майже кожен день

понеділок, 28 вересень 2020, 18:30

Іноді буденною частиною нашого раціону стає їжа, яка не просто сприяє появі зайвої ваги або запору, але і наглухо не сприймається шлунком. Впевнені, що про більшість таких продуктів ми просто не знали, але їмо їх кожен день. Стережіться, ось ці таємні ...