До Дня святого Валентина: Смачний подарунок своїми руками

У День святого Валентина прийнято дарувати коханим солодкі подарунки - цукерки, зефір або печиво у вигляді сердець.

Подарунок, зроблений своїми руками, завжди цінується набагато більше. Найпростіший рецепт пісочного печива на День всіх закоханих, яке можна презентувати другій половині 14 лютого, - передають Патріоти України.

Солодкий подарунок з глазур'ю, цукровою пудрою або шоколадом можна приготувати за годину. Залишиться тільки підібрати відповідну упаковку для вашого печива. Такий подарунок можна також презентувати маленькій сестрі чи доньці.

Як приготувати печиво на День Закоханих?

Переглянути цей допис в Instagram
Нежнейшее печенье с ароматом ванили в тематической коробочке к дню Святого Валентина. 700 грамм удовольствия, такой сладкий подарок не оставят равнодушным никого. Размер коробочки 15х15х7 см. Для заказа пишите в директ или Вотсап. Заказы отправляем по всему миру. #печеньенаденьвлюбленных#Valentine'sDay#8марта#печенье#печеньеручнойработы#печеньеназаказ#печеньевподарок#сладкийсувенир#печеньена8марта#подарокна8марта#сладкийподарок#подарокна14февраля#сладости
Допис, поширений Пряничная лавка (@larisa_merzlikina_)

ІНГРЕДІЄНТИ:

Для печива

Вершкове масло - 250 г

Борошно - 2,5 склянки

Молоко - 1 склянка

Ванільний цукор - 1 ч. л.

Цукрова пудра - 1 склянка

Для глазурі

Цукрова пудра - 300 г

Яйце - 1-2 шт

Лимонний сік - 1 ч. л.

Харчовий барвник (опціонально)

Вершкове масло розрізаємо на невеликі шматочки і добре збиваємо блендером. Поступово додаємо борошно до вершкового масла, а потім цукрову пудру і ванільний цукор. Акуратно перемішуємо. Вливаємо в суміш молоко і замішуємо тісто.

Розігріваємо духовку до 170 ° C.

Застеляємо деко пергаментним папером і змащуємо маслом.

Далі розкачуємо тісто завтовшки близько 6-8 мм. Вирізаємо формочкою у вигляді серця тісто (якщо немає формочки можна спробувати вирізати вручну) і викладаємо на деко.

Випікаємо печиво близько 10-15 хвилин, в залежності від потужності вашої духовки.

Коли печиво готове, займемося глазур'ю. Відокремлюємо білки від жовтків. Додаємо цукрову пудру до білків і добре збиваємо. Далі додаємо лимонний сік і ще раз добре збиваємо. Якщо потрібно, щоб печиво було рожевим або червоним, додаємо харчовий барвник. Викладаємо глазур в кондитерський мішок і покриваємо печиво.

Переглянути цей допис в Instagram
Говорят, что все дело в деталях и мы согласны! Наше песочное печенье продумано «от» и «до» - нежный сливочный вкус, тает во рту и в него невозможно не влюбиться. Отличного начала недели, друзья Для заказа и уточнения деталей пишите/звоните. #печеньекчаю #печеньеназаказ #печеньеподарок #печеньеподзаказодесса #печеньеодесса #печеньена14февраля #подарокна14февраля #печеньенаденьвлюбленных #sweetmkshop #cookie #cookies #cookieswap
Допис, поширений SweetMKshop (@sweetmkshop)




А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...