З м'яса можна готувати не тільки котлети та відбивні, але ще й ситні закуски, салати, а також гуляш, який стане чудовим доповненням до пюре, макарон та каш, передають Патріоти України.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачного, ароматного гуляшу з телятини, з овочами та спеціями.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Наріжте цибулю та обсмажте до готовності.
2. Далі додайте порізану на невеликі шматочки телятину, посоліть, додайте спеції, сухий часник, шматочок вершкового масла та смажте 20 хвилин.
3. Змішайте томатну пасту із прохолодною водою.
3. До підсмаженої телятини додайте борошно і добре перемішайте, влийте соус, додайте лавровий лист і томіть гуляш під кришкою до м'якого стану 1,5 години періодично розмішуючи.
Оселедець - один з найулюбленіших продуктів на столі українців. Його додають до салатів, подають із цибулею, картоплею чи просто як закуску. Але не кожен такий продукт у магазині є безпечним. Який оселедець краще оминати та як вибрати гарний - читайте ...
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...