До каш, пюре та макаронів - ароматний м'ясний гуляш зі спеціями на сковороді

З м'яса можна готувати не тільки котлети та відбивні, але ще й ситні закуски, салати, а також гуляш, який стане чудовим доповненням до пюре, макарон та каш, передають Патріоти України.

Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачного, ароматного гуляшу з телятини, з овочами та спеціями.

Інгредієнти:

  • 500-600 г телятини (у мене яблучко, можна м'якоть, ошийок)
  • 1 цибулина
  • олія
  • вершкове масло
  • 2 столові ложки борошна
  • лавровий лист, сіль, сухий часник, спеції
  • 3 чайні ложки томатної пасти
  • 450 мл. води

Спосіб приготування:

1. Наріжте цибулю та обсмажте до готовності.

2. Далі додайте порізану на невеликі шматочки телятину, посоліть, додайте спеції, сухий часник, шматочок вершкового масла та смажте 20 хвилин.

3. Змішайте томатну пасту із прохолодною водою.

3. До підсмаженої телятини додайте борошно і добре перемішайте, влийте соус, додайте лавровий лист і томіть гуляш під кришкою до м'якого стану 1,5 години періодично розмішуючи.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...