З м'яса можна готувати не тільки котлети та відбивні, але ще й ситні закуски, салати, а також гуляш, який стане чудовим доповненням до пюре, макарон та каш, передають Патріоти України.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачного, ароматного гуляшу з телятини, з овочами та спеціями.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Наріжте цибулю та обсмажте до готовності.
2. Далі додайте порізану на невеликі шматочки телятину, посоліть, додайте спеції, сухий часник, шматочок вершкового масла та смажте 20 хвилин.
3. Змішайте томатну пасту із прохолодною водою.
3. До підсмаженої телятини додайте борошно і добре перемішайте, влийте соус, додайте лавровий лист і томіть гуляш під кришкою до м'якого стану 1,5 години періодично розмішуючи.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...