До скільки відсотків потрібно заряджати телефон протягом дня - відповідь вас здивує

Щоб мобільний телефон "тримав" зарядку, а батарея пристрою прослужила вам довгі роки, важливо вміти правильно заряджати пристрій. Потрібно не тільки вчасно відключати смартфон від розетки, щоб не перезарядити його, а ще стежити за кількістю заряду протягом дня, передають Патріоти України.

Експерти рекомендують заряджати телефон час від часу, щоб він не встиг "сідати" до 50 відсотків. Про корисний для акумулятора вашого гаджета лайфхак пише ресурс Best Life.

Якщо ви турбуєтеся про збереження акумулятора протягом тривалого часу, то найкращий підхід — переконатися, що ваш телефон завжди заряджений трохи більше половини. Таке правило підтримає роботу вашого смартфона загалом. Згідно з дослідженнями, термін служби батареї фактично збільшується в 4 рази, коли глибина розряду, тобто ступінь розрядки батареї, обмежена 50, а не 100 відсотками.

Іншими словами, постійно заряджаючи телефон протягом дня і не дозволяючи заряду опускатися нижче 50 відсотків, ви фактично збільшуєте термін служби акумулятора.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...