До свят на замітку: Найефективніші способи позбутися похмілля - "симптоми" зникнуть за мить

Багато хто з нас любить веселитися і випити. Але дуже часто після бурхливого вечора або ночі голова просто розколюється, а від похмілля хочеться застрелитися. Читайте в нашому матеріалі - як позбутися болісного стану після пиятик і швидко прийти до тями, зазначають Патріоти України.

Як позбутися головного болю на ранок

Видання Express рекомендує використовувати траву розторопшу для того, щоб уберегти свою печінку від руйнівного впливу алкоголю. Але приймати її відвар потрібно перед вживанням алкоголю. Але! Якщо у вас є алергія на подібні рослини - вам цей спосіб не підходить.

Другий спосіб ви все напевно знаєте. Це активоване вугілля. Не недооцінюйте його. Він допоможе печінки впоратися з інтоксикацією. Важливе правило - приймати вугілля потрібно до того, як ви будете пити, а не після!

Третя речовина, яка може допомогти, називається N-ацетилцистеїн, або скорочено NAC. Це антиоксидант, який використовується для лікування запальних станів. З'ясувалося, що він зменшує головні болі, нудоту і занепокоєння.

Також може зняти мерзенний стан червоний чай з женьшенем. Це стародавні китайські ліки від похмілля підвищують імунну систему і рівень енергії. Цей сорт чаю також є нервовим релаксантом, що містить вітаміни групи B і вітамін C.

Не забувайте про воду

Також не варто забувати і про зневоднення. Намагайтеся на наступний день пити багато води. Також вітамін С допоможе полегшити стан. Він міститься в фруктах і овочах.

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...