На сайті українського кулінара Євгена Клопотенка пояснили, як і скільки часу потрібно запікати сало, передають Патріоти України.
"Запікати можна практично будь-яке сало. Ви можете використати звичайне сало без прожилок м'яса, підчеревину чи генеральське сало з м'ясом. Після запікання м'ясо матиме характерний смак та аромат", – пояснили в рецепті.
Перед запіканням сало потрібно ретельно натерти з усіх боків, не шкодуючи солі. Воно не буде засоленим, а "візьме" стільки, скільки потрібно. Також можна використовувати будь-які спеції за смаком, а також копчену або звичайну паприку. Можна додати ромашку. "Вона додає гірчинки та українського посмаку", – зазначили в матеріалі.
Як і скільки запікати сало
Шматок сала вагою приблизно 500 г потребує орієнтовно 40 хвилин у духовці, розігрітій до 180 °С. Під час запікання більшого шматка потрібно більше часу.
Готовність порадили визначити за золотавим кольором скоринки.
Можна також запікати сало у фользі чи рукаві. На це потрібно від 40 хвилин до години.
Відеоігри міцно увійшли до життя сучасної людини. Це чудова можливість оцінити віртуальний світ, проаналізувати різні розробки, оцінити їхню якість, геймплей, графіку та переваги в цілому. Згодом із простої розваги гри перетворилися на змагання, коли у...
Як відіпрати кухонні рушники від жиру, запаху, чим за потреби відбілити, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Хто з нас не стикався з проблемою пожовклих, жорстких рушників з неприємним запахом? Навіть найякісніші текстильні вироби з часом в...