Додайте два засоби в окріп, щоб прочистити засмічення в раковині за секунди - ефект приємно здивує

Забиті стоки можуть вивести з ладу ванні кімнати та кухні. Особливо часто утворюються засмічення у ванних кімнатах. Причин цьому багато, адже трубами стікає волосся, жир і мильна піна. Однак є домашні засоби, які вирішать неприємну проблему, передають Патріоти України.

Якщо засмічена каналізація, необов’язково використовувати сильнодійні хімікати й агресивні відбілювачі. Існує натуральна альтернатива. Для лайфхака з розблокування засмічення в раковині вам потрібні лише окріп, харчова сода і оцет, пише Express.

Виливання окропу в каналізацію – ефективний метод прочищення стоків на кухні та у ванній, оскільки він розчиняє мильну піну й жир, що прилипли до ваших труб. Якщо ж цей прийом не допоміг, то візьміть оцет і соду.

Що потрібно робити, щоб очистити засмічення:

  1. Вилийте гарячу воду в каналізацію, щоб змити та розтопити жир.
  2. Змішайте в ємності рівні частини харчової соди з оцтом. Суміш почне шипіти, після чого ви можете просто вилити її в каналізацію і залишити на годину, щоб вона "творила дива".
  3. Знову змийте великою кількістю окропу.

Для видалення волосся, яке забило стік, може знадобитися спеціальний трос, він продається в магазині. Якщо такого інструменту під рукою немає, можете спорудити імпровізований трос зі старої металевої вішалки для одягу.

Треба лише кілька хвилин! Простий психологічний тест за картинкою розповість про вас усе

четвер, 25 квітень 2024, 16:14

Якщо ви хочете дізнатися більше про себе, пройдіть цей простий психологічний тест за картинкою. Подивіться на зображення і виберіть жінку найстаршого віку, передають Патріоти України. Деталі. Пам'ятайте, що значення має саме перше враження, тому довго ...

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...