Приготування картоплі - одне з найпростіших занять на кухні, і ви, мабуть, не очікуєте, що щось ще може вас здивувати. Однак ця маловідома хитрість повністю змінить звичайну їжу та підвищить її якість, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Картопля, приготовлена таким чином, має незвичайний смак. Якщо вам набридли звичайні версії, обов'язково спробуйте цей простий трюк. Крім того, незвичайний спосіб приготування також вплине на зовнішній вигляд блюда та консистенцію. Завдяки йому картопля збереже приємний колір, не почорніє та не розвалиться.
Вам вже цікаво, що то за інгредієнт? Це популярний продукт, який, найімовірніше, є вдома у кожного. Йдеться про лимонний сік. Завдяки йому картопля набуде зовсім нового, свіжого та трохи екзотичного смаку. Крім того, таке доповнення запобігатиме кришенню та розпаду. Картопля стане не тільки смачною, а й матиме чудовий вигляд на тарілці.
Ви можете використовувати оцет замість лимонного соку. Тоді смак картоплі буде більш насиченим та пікантним. Це справа смаку. Такий прийом варто спробувати, тому що картопля з оцтом — справді чудове поєднання. Картопля стане трохи схожою на чипси, але кориснішою і менш калорійною. Після приготування страву можна посипати спеціями і подавати нарізаною як закуску.
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...