Додайте пів склянки цього в киплячу воду з картоплею - ви не пошкодуєте

Приготування картоплі - одне з найпростіших занять на кухні, і ви, мабуть, не очікуєте, що щось ще може вас здивувати. Однак ця маловідома хитрість повністю змінить звичайну їжу та підвищить її якість, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Картопля, приготовлена таким чином, має незвичайний смак. Якщо вам набридли звичайні версії, обов'язково спробуйте цей простий трюк. Крім того, незвичайний спосіб приготування також вплине на зовнішній вигляд блюда та консистенцію. Завдяки йому картопля збереже приємний колір, не почорніє та не розвалиться.

Вам вже цікаво, що то за інгредієнт? Це популярний продукт, який, найімовірніше, є вдома у кожного. Йдеться про лимонний сік. Завдяки йому картопля набуде зовсім нового, свіжого та трохи екзотичного смаку. Крім того, таке доповнення запобігатиме кришенню та розпаду. Картопля стане не тільки смачною, а й матиме чудовий вигляд на тарілці.

Ви можете використовувати оцет замість лимонного соку. Тоді смак картоплі буде більш насиченим та пікантним. Це справа смаку. Такий прийом варто спробувати, тому що картопля з оцтом — справді чудове поєднання. Картопля стане трохи схожою на чипси, але кориснішою і менш калорійною. Після приготування страву можна посипати спеціями і подавати нарізаною як закуску.

Не кава! Названо напій, який категорично не можна пити вранці - стане ударом по організму

неділя, 29 червень 2025, 17:30

Експерти з харчування шокують: не кава, а звичайний апельсиновий сік може стати причиною проблем із шлунком, здуття, дискомфорту та навіть ослаблення імунітету, передають Патріоти України. Засновник бренду Biomel Стівен Гегарті пояснює:. Цукор викликає...

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...