
Кулінари часто радять додавати оцет у воду для варіння. Покладіть яйця у каструлю і додайте холодну воду. Вода повинна повністю покривати яйця. Перед тим, як ставити каструлю на вогонь, додайте у неї трохи соди, передають Патріоти України.
Просто варіть їх звичним чином, але наприкінці варіння теж є трюк. Багато хто, коли яйця зварились, просто бере каструлю і ставить її під струмінь холодної води. Так холодна вода повільно заміщає гарячу, а значить, повільно охолоджує яйця.
Якщо хочете полегшити для себе процес чищення, підготуйте миску з холодною водою. Для кращого ефекту можете вкинути туди льоду — щоб рідина була максимально холодною. Готові яйця шумівкою дістаємо з окропу і одразу перекладаємо їх в миску з дуже холодною водою.
Щоб вибрати солодкий мандарин, потрібно звернути увагу на кілька чинників, а саме - колір, а також вагу фрукта і товщину шкірки. Важливо - уникати зелених плям біля "хвостика", м'яких або зморщених фруктів, а також легких мандаринів, які, швидше за все...
Вчені виявили нову можливу ранню ознаку хвороби Альцгеймера, пов’язану зі сном. Дослідження, опубліковане в журналі Alzheimer’s & Dementia, показало: затримка переходу до фази швидкого сну (REM) може бути пов’язана з біомаркерами цього нейродегенератив...