Кулінари часто радять додавати оцет у воду для варіння. Покладіть яйця у каструлю і додайте холодну воду. Вода повинна повністю покривати яйця. Перед тим, як ставити каструлю на вогонь, додайте у неї трохи соди, передають Патріоти України.
Просто варіть їх звичним чином, але наприкінці варіння теж є трюк. Багато хто, коли яйця зварились, просто бере каструлю і ставить її під струмінь холодної води. Так холодна вода повільно заміщає гарячу, а значить, повільно охолоджує яйця.
Якщо хочете полегшити для себе процес чищення, підготуйте миску з холодною водою. Для кращого ефекту можете вкинути туди льоду — щоб рідина була максимально холодною. Готові яйця шумівкою дістаємо з окропу і одразу перекладаємо їх в миску з дуже холодною водою.
Перекопування - одна з фундаментальних діяльностей, яка визначає здоров'я рослин та врожайність у саду. Однак багато людей задаються питанням, чи завжди варто брати лопату та чи має значення час. Різниця між клумбою та городом очевидна, а також мають з...
Піца - страва, яку обожнюють у всьому світі. Але психологи запевняють: вибір начинки може розповісти про вас значно більше, ніж здається. Улюблена піца відображає темперамент, життєву позицію й навіть ставлення до людей, передають Патріоти України. «Ма...