Кулінари часто радять додавати оцет у воду для варіння. Покладіть яйця у каструлю і додайте холодну воду. Вода повинна повністю покривати яйця. Перед тим, як ставити каструлю на вогонь, додайте у неї трохи соди, передають Патріоти України.
Просто варіть їх звичним чином, але наприкінці варіння теж є трюк. Багато хто, коли яйця зварились, просто бере каструлю і ставить її під струмінь холодної води. Так холодна вода повільно заміщає гарячу, а значить, повільно охолоджує яйця.
Якщо хочете полегшити для себе процес чищення, підготуйте миску з холодною водою. Для кращого ефекту можете вкинути туди льоду — щоб рідина була максимально холодною. Готові яйця шумівкою дістаємо з окропу і одразу перекладаємо їх в миску з дуже холодною водою.
Деякі люди можуть відчувати підвищену чутливість до кофеїну, що викликає нудоту, тривожність і тремтіння після вживання навіть невеликої його кількості, про це розповіло видання MedicalNewsToday, передають Патріоти України. Реакція на кофеїн може значн...
Лікар загальної практики NHS, відомий у соціальних мережах під ім’ям Dr Ahmed , виділив три симптоми, які можуть бути ознаками одного з найсмертельніших видів раку і які не можна ігнорувати, передають Патріоти України. – Рак підшлункової залози має най...