Кулінари часто радять додавати оцет у воду для варіння. Покладіть яйця у каструлю і додайте холодну воду. Вода повинна повністю покривати яйця. Перед тим, як ставити каструлю на вогонь, додайте у неї трохи соди, передають Патріоти України.
Просто варіть їх звичним чином, але наприкінці варіння теж є трюк. Багато хто, коли яйця зварились, просто бере каструлю і ставить її під струмінь холодної води. Так холодна вода повільно заміщає гарячу, а значить, повільно охолоджує яйця.
Якщо хочете полегшити для себе процес чищення, підготуйте миску з холодною водою. Для кращого ефекту можете вкинути туди льоду — щоб рідина була максимально холодною. Готові яйця шумівкою дістаємо з окропу і одразу перекладаємо їх в миску з дуже холодною водою.
Швидке схуднення — це завжди складне і часто не зовсім здорове завдання, тому важливо підходити до цього обережно, щоб не нашкодити організму. Однак є кілька основних принципів, які можуть допомогти у процесі схуднення, якщо це робити правильно й безпе...
Їсти апельсини щодня може бути корисно для здоров'я, оскільки вони багаті на вітаміни, особливо вітамін C, а також на антиоксиданти та клітковину. Ось деякі можливі переваги, передають Патріоти України. Проте є й деякі моменти, на які варто звернути ув...