Кулінари часто радять додавати оцет у воду для варіння. Покладіть яйця у каструлю і додайте холодну воду. Вода повинна повністю покривати яйця. Перед тим, як ставити каструлю на вогонь, додайте у неї трохи соди, передають Патріоти України.
Просто варіть їх звичним чином, але наприкінці варіння теж є трюк. Багато хто, коли яйця зварились, просто бере каструлю і ставить її під струмінь холодної води. Так холодна вода повільно заміщає гарячу, а значить, повільно охолоджує яйця.
Якщо хочете полегшити для себе процес чищення, підготуйте миску з холодною водою. Для кращого ефекту можете вкинути туди льоду — щоб рідина була максимально холодною. Готові яйця шумівкою дістаємо з окропу і одразу перекладаємо їх в миску з дуже холодною водою.
Багато хто з нас чув про чотири типи особистості за Гіппократом: сангвінік, меланхолік, холерик і флегматик. Здивує, але характеристика "батька медицини" з V століття до н.е. досі актуальна, хоча не єдина. Інтерес до нових методів дослідження особистос...
Це оптичне ілюзія - тест, який допоможе виявити твої основні риси особистості, передають Патріоти України. Це зображення дасть відповідь на питання, чи ближче ти до «псиних» чи «кітячих» рис характеру. Складно в це повірити? Давай перевіримо, скільки в...