
Кулінари часто радять додавати оцет у воду для варіння. Покладіть яйця у каструлю і додайте холодну воду. Вода повинна повністю покривати яйця. Перед тим, як ставити каструлю на вогонь, додайте у неї трохи соди, передають Патріоти України.
Просто варіть їх звичним чином, але наприкінці варіння теж є трюк. Багато хто, коли яйця зварились, просто бере каструлю і ставить її під струмінь холодної води. Так холодна вода повільно заміщає гарячу, а значить, повільно охолоджує яйця.
Якщо хочете полегшити для себе процес чищення, підготуйте миску з холодною водою. Для кращого ефекту можете вкинути туди льоду — щоб рідина була максимально холодною. Готові яйця шумівкою дістаємо з окропу і одразу перекладаємо їх в миску з дуже холодною водою.
Навіть дрібні звички можуть зіпсувати перше враження або похитнути стосунки. Переривання, брак уваги чи постійні скарги - ці сигнали помічають швидше, ніж ви думаєте. Час перевірити себе, передають Патріоти України. Перериваючи когось, ви показуєте: «М...
Подорожуючи Україною, можна помітити, що між полями часто тягнуться смуги дерев. Вони захищають ґрунти від вітрів, утримують вологу й допомагають підвищувати врожайність, передають Патріоти України. Проте багато з них давно не доглядаються — там лежить...