
Щоб молота кава зберігала свій насичений смак і аромат протягом декількох місяців, важливо не лише герметично закривати банку, а й додати один особливий інгредієнт - темний шоколад, передають Патріоти України.
Як це працює:
Темний шоколад не лише зберігає аромат кави, а й робить її смак більш насиченим. Крім того, він підвищує вміст антиоксидантів, корисних для серця, імунітету та захисту від старіння.
Що ще варто знати:
Цей простий трюк допоможе насолоджуватися ідеальною кавою навіть через кілька місяців після відкриття упаковки.
Українці можуть вигідно купувати чи продавати купюри долара завдяки регулярному моніторингу ситуації на валютному ринку. В листопаді американська валюта продовжила дорожчати, хоча відслідковувалися певні ознаки низхідної тенденції. Сайт Новини.LIVE роз...
Щоб квасоля гарно зберігалася не лише до наступного літа, а й навіть кілька років поспіль, треба знати деякі хитрощі. Основні проблеми, з якими можна зіткнутися під час зберігання сухої квасолі - це цвіль і шкідники, передають Патріоти України з посила...