Додайте всього два простих інгредієнти до пральної машини - і ваші рушники знову стануть м'якими і пухнастими

Додайте всього два компоненти під час прання рушників, і вони знову стануть м'якими і пухнастими, як раніше. Це дуже простий трюк для господинь, яким обов'язково слід скористатися, передають Патріоти України.

У барабан машинки додайте 50 мл столового оцту і 2 ст.л. кальцинованої соди. Потім викладіть всі рушники, розправляючи кожний, і додайте звичайний пральний порошок.

Якщо рушники чисті, то порошок додавати не потрібно. Увімкніть звичайне прання. Також немає сенсу додавати кондиціонер для білизни — оцет і сода зроблять свою справу, і рушники після прання стануть набагато м'якше! Детальніше про те, як пом'якшити махрові рушники, дивіться у відео нижче:

От у чому секрет! Що потрібно додавати до тіста, щоб випічка не черствіла

вівторок, 19 березень 2024, 10:14

Розповідаємо, що робити, щоб булочки, хліб, будь-яка випічка довго не черствіли, передають Патріоти України. Всі ми знаємо, якою смачною та м'якою є свіжоспечена випічка. Проте потім вона починає швидко черствіти. Але цей процес можна попередити, якщо ...

Не робіть так! Названо помилки, через які розсіл у квашеній капусті стає густим

вівторок, 19 березень 2024, 9:55

Процес приготування здається на перший погляд простим і невигадливим, тому не всі припускають ймовірність помилки. Однак через деякі недоліки закуска може бути зіпсована, передають Патріоти України. Якщо ви помітили, що розсіл став занадто густим, наче...