Додайте всього одну спецію! Як правильно пити воду, щоб схуднути

Дієтологи кажуть, щоб досягти бажаного результату, потрібно всього лише додавати у воду одну ложку певної спеції. За тиждень вам вдасться скинути до 3 кг, передають Патріоти України.

Йдеться про таку популярну й відому приправу, як кориця. Як встановили вчені, вона допомагає активізувати термогенез, коли організм виділяє тепло. Завдяки цьому спалюється більше калорій. А ще, як відомо, кориця знижує апетит, тому ви краще контролюєте споживання тих продуктів, які є шкідливими і нездоровими для тіла.

Ще однією позитивною властивістю кориці є те, що ця спеція сприяє перетравленню вуглеводів і жирів, а тому в організмі не накопичуються жирові відкладення. Якщо поєднати вживання такого напою зі здоровим харчуванням і спортивною активністю, то він стане чудовою можливістю схуднути.

Як приготувати воду з корицею? Все доволі просто. Візьміть каструлю і налийте 1 л води, додайте 6 паличок кориці та залиште, щоб напій настоявся. Щойно пряність віддасть рідині свої аромат і колір, напій можна вживати. Також ви можете за бажання додати скибочку лимона і трохи гвоздики.

Дієтологи рекомендують пити воду з корицею тричі день для досягнення результату.

Вживання її до їжі допоможе позбутися здуття живота, печії та нудоти. А ще кориця є природним антисептиком, тому вона вбиватиме всі шкідливі бактерії в кишківнику.

Для схуднення воду з корицею краще пити вранці до сніданку. Саме в цей період організм найбільше готовий до схуднення і спалювання жирів. Як результат, прискориться обмін речовин.

Додайте всього одну спецію! Як правильно пити воду, щоб схуднути

неділя, 8 вересень 2024, 8:11

Дієтологи кажуть, щоб досягти бажаного результату, потрібно всього лише додавати у воду одну ложку певної спеції. За тиждень вам вдасться скинути до 3 кг, передають Патріоти України. Йдеться про таку популярну й відому приправу, як кориця. Як встановил...

Вчені відкрили таємницю: Скільки людині потрібно часу, щоб закохатися

неділя, 8 вересень 2024, 7:52

Закоханість - найпрекрасніше почуття у світі. Водночас це дуже складне явище, яке потребує багатьох факторів. Буває так, що закоханість спалахує в одну мить, а буває й так, що це довгий шлях назустріч іншій людині, передають Патріоти України. Скільки ж...