
Домашні свинячі відбивні можуть бути сухими та щільними, або ж соковитими й ніжними, як у бабусі. Секрет ідеальної текстури криється в одному простому трюку, пов’язаному з паніруванням, передають Патріоти України.
Багато господинь зосереджуються на спеціях чи техніці смаження, але саме панірування визначає, чи відбивні будуть пухкими. Класична суміш борошна, яйця та панірувальних сухарів часто виходить твердою і вбирає зайвий жир.
Щоб відбивні стали ніжними, додайте майонез до яйця, в яке обмащують котлети перед паніруванням.
Результат: відбивні виходять соковитими, ніжними та пухкими, а ваша родина обов’язково помітить різницю.
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...