Домашня ковбаска в фользі. Шалено смачно, нічого шкідливого в складі, і готувати просто!

Ковбасу люблять всі, але далеко не вся ковбаса корисна. Невідомо що виробники додають в свої продукти, зазначають Патріоти України.

Сьогодні ми будемо робити домашню ковбаску в фользі.

Складові:

Свиняча вирізка - 1 кг;
Куряче філе - 700-800 г;
Сало - 200 г;
Яйця - 3-4 шт .;
Часник - 6 зубчиків;
Крохмаль - 3-4 ст. л .;
Сіль - 1,5 ч. л.;
Перець чорний горошок - за смаком;
Перець духмяний горошок - за смаком;
Суміш спецій і прянощів - за бажанням (але не обов'язково);
Фольга харчова (плівка).

Приготування:



1. Поріжте на кубики сало і м'ясо.





2. У мисці збийте яйця, перець, сіль, часник, інші спеції. Потім додайте крохмаль.

3. Підсипати його поступово, а то утворяться грудочки.

4. Змішайте яєчну суміш і м'ясо.

5. Готовий фарш викладайте на частину фольги і загорніть у вигляді ковбаски. Закрийте всі краї, щоб сік не витік.




6. Випікайте в духовці 1 годину при 200 градусах



Варто знати всім! Чи можна тримати ноутбук постійно увімкненим у розетку

вівторок, 4 листопад 2025, 12:15

Багато користувачів працюють із ноутбуком, не від’єднуючи його від мережі цілими днями. Але чи справді це безпечно для акумулятора і чи не зменшує такий режим його ресурс - розповідаємо на "Ми-Україна", передають Патріоти України. Видання BGR зазначає,...

Ігрові навушники очима експертів Алло: якість і технології для перемоги

вівторок, 4 листопад 2025, 11:19

Згідно з внутрішньою статистикою Алло, у 2025 році частка бездротових гарнітур у загальному обсязі продажів ігрових навушників уперше перевищила 60%, що підтверджує глобальний тренд на відмову від дротів. Водночас середній чек зріс на 25%, оскільки гей...