
Ковбасу люблять всі, але далеко не вся ковбаса корисна. Невідомо що виробники додають в свої продукти, зазначають Патріоти України.
Сьогодні ми будемо робити домашню ковбаску в фользі.
Складові:
Свиняча вирізка - 1 кг;
Куряче філе - 700-800 г;
Сало - 200 г;
Яйця - 3-4 шт .;
Часник - 6 зубчиків;
Крохмаль - 3-4 ст. л .;
Сіль - 1,5 ч. л.;
Перець чорний горошок - за смаком;
Перець духмяний горошок - за смаком;
Суміш спецій і прянощів - за бажанням (але не обов'язково);
Фольга харчова (плівка).
Приготування:
1. Поріжте на кубики сало і м'ясо.
2. У мисці збийте яйця, перець, сіль, часник, інші спеції. Потім додайте крохмаль.
3. Підсипати його поступово, а то утворяться грудочки.
4. Змішайте яєчну суміш і м'ясо.
5. Готовий фарш викладайте на частину фольги і загорніть у вигляді ковбаски. Закрийте всі краї, щоб сік не витік.
6. Випікайте в духовці 1 годину при 200 градусах
З наближенням Дня всіх святих та Дня поминання померлих люди починають активно готувати могили. Але не всі знають, які предмети не варто приносити, щоб не накликати невдачу та негативну енергію, передають Патріоти України. Кароліна Возняк наголошує, що...
Сніданок задає тон всьому дню, тому важливо обирати продукти, що підтримують здоров’я та енергію. На жаль, деякі звичні страви можуть, навпаки, завдати шкоди організму, якщо їсти їх регулярно, передають Патріоти України. Дієтологи виділили кілька проду...