Домашня ковбаска в фользі. Шалено смачно, нічого шкідливого в складі, і готувати просто!

Ковбасу люблять всі, але далеко не вся ковбаса корисна. Невідомо що виробники додають в свої продукти, зазначають Патріоти України.

Сьогодні ми будемо робити домашню ковбаску в фользі.

Складові:

Свиняча вирізка - 1 кг;
Куряче філе - 700-800 г;
Сало - 200 г;
Яйця - 3-4 шт .;
Часник - 6 зубчиків;
Крохмаль - 3-4 ст. л .;
Сіль - 1,5 ч. л.;
Перець чорний горошок - за смаком;
Перець духмяний горошок - за смаком;
Суміш спецій і прянощів - за бажанням (але не обов'язково);
Фольга харчова (плівка).

Приготування:



1. Поріжте на кубики сало і м'ясо.





2. У мисці збийте яйця, перець, сіль, часник, інші спеції. Потім додайте крохмаль.

3. Підсипати його поступово, а то утворяться грудочки.

4. Змішайте яєчну суміш і м'ясо.

5. Готовий фарш викладайте на частину фольги і загорніть у вигляді ковбаски. Закрийте всі краї, щоб сік не витік.




6. Випікайте в духовці 1 годину при 200 градусах



Водіям на замітку! Як швидко охолодити авто під час спеки

понеділок, 9 червень 2025, 10:57

Опанувати мистецтво швидкого охолодження автомобіля не так просто, адже у сучасних машинах є величезна кількість кнопок та функцій, про призначення яких ви інколи навіть не знаєте, передають Патріоти України. Британські експерти з компанії Jack Frost C...

Перевірте себе! Улюблена кава може розповісти про характер людини

понеділок, 9 червень 2025, 9:57

Для тих, хто полюбляє каву, вона є чимось більшим, аніж просто напій. Це не лише можливість збадьоритися, а й справжній ритуал, спосіб життя і навіть "засіб втечі" від нудного співрозмовника, передають Патріоти України. При цьому деякі психологи вважаю...