Домашня куряча ковбаса без оболонки - рецепт смачної м'ясної закуски

Домашня ковбаса - це одна з найсмачніших м'ясних закусок на свята. Її готують переважно з курки чи свинини, доповнюють ароматними спеціями, запікають в духовці або відварюють, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 800 г
  • філе стегон – 6 шт
  • сіль, перець
  • сухий часник
  • вершки – 150 мл\курячий бульйон

Спосіб приготування:

1. Куряче філе змолоти у фарш, а філе стегон порізати дрібними шматочками.

2. До м'яса додати сіль, перець, часник та вершки\бульйон. Перемішати, накрити харчовою плівкою та залишити в холодильник на 5-6 годин.

3. Порізати папір для запікання, посипати паприкою та викласти частину м'яса. Вологими руками обережно сформувати ковбаску та загорнути у папір. Зав'язати з обох боків.

4. Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 1 годину, або варити на середньому вогні 1 годину.

Народні прикмети на 31 жовтня: Особливий день для Києво-Печерської лаври. Що не можна робити в останній день жовтня, а що зробити варто

четвер, 30 жовтень 2025, 23:55

Православне свято 31 жовтня за новим церковним календарем (13 листопада за старим) - день пам'яті Никодима і Спиридона Печерських, які ввійшли в історію як проповідники християнства, а також святого Петра Багатостраждального, видатного українського дер...

Це варто знати! Як зелений чай впливає на мозок

четвер, 30 жовтень 2025, 18:43

Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...