
Домашня ковбаса - це одна з найсмачніших м'ясних закусок на свята. Її готують переважно з курки чи свинини, доповнюють ароматними спеціями, запікають в духовці або відварюють, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе змолоти у фарш, а філе стегон порізати дрібними шматочками.
2. До м'яса додати сіль, перець, часник та вершки\бульйон. Перемішати, накрити харчовою плівкою та залишити в холодильник на 5-6 годин.
3. Порізати папір для запікання, посипати паприкою та викласти частину м'яса. Вологими руками обережно сформувати ковбаску та загорнути у папір. Зав'язати з обох боків.
4. Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 1 годину, або варити на середньому вогні 1 годину.
Ріпаковий мед - це справжній скарб. Особливо варто звернути на нього увагу людям похилого віку, пише Onet dom, передають Патріоти України. Такий мед має світлий, солом'яний колір та ніжну консистенцією. Його м'який смак задовольнить навіть найвибагливі...
Натуральний фруктовий чай, який готується з апельсина, лимона, імбиру та інших інгредієнтів, коштує у ресторанах дорого. Але такий напій ви можете приготувати й вдома. І він обійдеться вам набагато дешевше, передають Патріоти України. Процес приготуван...