Домашня куряча ковбаса без оболонки - рецепт смачної м'ясної закуски

Домашня ковбаса - це одна з найсмачніших м'ясних закусок на свята. Її готують переважно з курки чи свинини, доповнюють ароматними спеціями, запікають в духовці або відварюють, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 800 г
  • філе стегон – 6 шт
  • сіль, перець
  • сухий часник
  • вершки – 150 мл\курячий бульйон

Спосіб приготування:

1. Куряче філе змолоти у фарш, а філе стегон порізати дрібними шматочками.

2. До м'яса додати сіль, перець, часник та вершки\бульйон. Перемішати, накрити харчовою плівкою та залишити в холодильник на 5-6 годин.

3. Порізати папір для запікання, посипати паприкою та викласти частину м'яса. Вологими руками обережно сформувати ковбаску та загорнути у папір. Зав'язати з обох боків.

4. Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 1 годину, або варити на середньому вогні 1 годину.

Все просто! Як вивести плями від кави з білого одягу

субота, 14 червень 2025, 6:30

Боротьба зі стійкими плямами на одязі може стати справжнім кошмаром, особливо якщо він білий. Однак одна шанувальниця прибирання вважає, що вона розгадала секрет, передають Патріоти України. Так, користувачка TikTok Кароліна МакКолі поділилася своїм на...

Це може здивувати! Що довжина пальців говорить про людину

субота, 14 червень 2025, 6:00

Уявлення про те, що лінії на долонях можуть розповісти про долю людини, існувало століттями, проте сучасна наука пропонує інший, більш прагматичний погляд на зв'язок між анатомією руки та людськими особливостями, передають Патріоти України. Нещодавні д...