Домашня куряча ковбаса без оболонки - рецепт смачної м'ясної закуски

Домашня ковбаса - це одна з найсмачніших м'ясних закусок на свята. Її готують переважно з курки чи свинини, доповнюють ароматними спеціями, запікають в духовці або відварюють, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 800 г
  • філе стегон – 6 шт
  • сіль, перець
  • сухий часник
  • вершки – 150 мл\курячий бульйон

Спосіб приготування:

1. Куряче філе змолоти у фарш, а філе стегон порізати дрібними шматочками.

2. До м'яса додати сіль, перець, часник та вершки\бульйон. Перемішати, накрити харчовою плівкою та залишити в холодильник на 5-6 годин.

3. Порізати папір для запікання, посипати паприкою та викласти частину м'яса. Вологими руками обережно сформувати ковбаску та загорнути у папір. Зав'язати з обох боків.

4. Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 1 годину, або варити на середньому вогні 1 годину.

Як позбутися комарів і мошок на все літо - "революційний" лайфхак

субота, 12 липень 2025, 19:05

Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.

Названо фрукт, який омолоджує судини та покращує зір - їжте його на сніданок

субота, 12 липень 2025, 18:35

Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...