Домашня куряча ковбаса без оболонки - рецепт смачної м'ясної закуски

Домашня ковбаса - це одна з найсмачніших м'ясних закусок на свята. Її готують переважно з курки чи свинини, доповнюють ароматними спеціями, запікають в духовці або відварюють, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 800 г
  • філе стегон – 6 шт
  • сіль, перець
  • сухий часник
  • вершки – 150 мл\курячий бульйон

Спосіб приготування:

1. Куряче філе змолоти у фарш, а філе стегон порізати дрібними шматочками.

2. До м'яса додати сіль, перець, часник та вершки\бульйон. Перемішати, накрити харчовою плівкою та залишити в холодильник на 5-6 годин.

3. Порізати папір для запікання, посипати паприкою та викласти частину м'яса. Вологими руками обережно сформувати ковбаску та загорнути у папір. Зав'язати з обох боків.

4. Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 1 годину, або варити на середньому вогні 1 годину.

Справжній скарб! Названо мед, який знижує рівень холестерину та захищає кровоносні судини

четвер, 20 листопад 2025, 7:15

Ріпаковий мед - це справжній скарб. Особливо варто звернути на нього увагу людям похилого віку, пише Onet dom, передають Патріоти України. Такий мед має світлий, солом'яний колір та ніжну консистенцією. Його м'який смак задовольнить навіть найвибагливі...

Це така смакота! Як приготувати делікатесний чай, як у дорогому ресторані

четвер, 20 листопад 2025, 6:42

Натуральний фруктовий чай, який готується з апельсина, лимона, імбиру та інших інгредієнтів, коштує у ресторанах дорого. Але такий напій ви можете приготувати й вдома. І він обійдеться вам набагато дешевше, передають Патріоти України. Процес приготуван...