
Піца - універсальна страва, яка підійде на сніданок, обід або вечерю, нею можна пригостити гостей на свято або взяти з собою на пікнік. Візьміть на замітку простий рецепт дуже смачної домашньої піци на тонкому тісті і з дуже смачною начинкою, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для соусу:
Спосіб приготування:
У просіяне борошно влийте теплу воду та збите виделкою яйце, додайте оливкову олію і сіль. Замісіть еластичне тісто.
Для соусу наріжте часник тонкими пластинками, обсмажте на розігрітій оливковій олії. Видаліть часник зі сковороди, а в ароматну олію перекладіть томатну пасту, злегка обсмажте і додайте спеції. Варіть п'ять хвилин, до загусання.
Розкачайте тісто в тонкий корж і перекладіть на змащене деко. Сформуйте бортики. Змастіть тісто оливковою олією, полийте томатним соусом. Розподіліть тонко нарізану шинку і бекон, гриби та кружечки помідорів. Полийте соусом і посипте тертим сиром. Випікайте 15-20 хвилин при 200 градусах Цельсія в духовці. Смачного!
Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...
Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...