Саме час навчитися готувати шаурму в домашніх умовах. Тим більше зробити це досить просто. Йдете у найближчий супермаркет за необхідними інгредієнтами і починаєте чаклувати на кухні. У цьому процесі дуже важливо підключити усю свою фантазію, адже інгредієнти до шаурми можна додавати будь-які, що сподобалися, передають Патріоти України.
Промиваємо куряче філе і ріжемо на дрібні шматочки. Окремо шаткуємо цибулю, відправляємо її смажитися на сковорідку до прозорого стану, додаємо до цибулі м'ясо, солимо і перчимо. Смажимо курку хвилин 15, до готовності. Капусту шаткуємо, солимо, перчимо, додаємо майонез. Помідори з огірками нарізаємо тонкими шматочками.
Для заправки шаурми потрібно приготувати два соуси. В основі першого лежить кетчуп, який змішується з будь-якою приправою. А другий соус складається з майонезу, кефіру і часнику.
Починаємо формувати нашу шаурму. Для цього беремо свіжий лаваш, візуально ділимо його на дві частини, одну частину намазуємо соусами, на правий край викладаємо в ряд м'ясо, потім начинку з овочів і загортаємо рулетиком. Викладаємо шаурму на змащену олією і розігріту сковороду і обсмажуємо з двох сторін. Якщо у вас залишився соус, сміливо можна полити їм готову страву.
Смачного! До складу шаурми можуть входити солоні огірки, корейська морква, гриби, тощо. Замість майонезу можна використовувати натуральний йогурт, а замість білокачанної капусти - пекінську.
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...